dobroge.tv

Live

Ciolacu, despre tragedia de la 2 Mai: „Anumiți șefi din poliție au devenit complici morali la crimă. Cătălin Predoiu are mână liberă să facă curățenie de sus până jos”

24 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, despre accidentul de la 2 Mai, că în acest caz nu e vorba doar de simple greșeli personale, ci despre lucruri grave care arată că sistemul nu a funcționat într-o situație banală, a unui individ oprit în trafic. Astfel, anumiți șefi din poliție „au devenit complici morali la crimă”. El a menționat că îi dă „mână liberă” ministrului Predoiu „să facă curățenie de sus până jos”.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat în deschiderea ședințvăzut primele demiteri în scandalul tânărului drogat care a omorât doi studenți în stațiunea 2 Mai.

„Acesta a fost înțeleg parte din rezultatul anchetei Corpului de control al Ministrului Afacerilor Interne care a stabilit anumiți responsabili direcți de această tragedie. Însă, mai este o parte de vină – cea morală și de sistem, pe care văd că nu și-o asumă nimeni. Aici nu vorbim doar de simple greșeli personale, ci despre lucruri grave care arată că sistemul nu a funcționat într-o situație banală, a unui ins oprit în trafic. Din păcate, prin modul în care au acționat, dar și prin comportamentul ulterior – anumiți șefi din poliție au devenit complici morali la crimă!”, a spus premierul.

Marcel Ciolacu a continuat: „Îi transmit domnului ministru Cătălin Predoiu că are mână liberă să facă curățenie de sus până jos. Este responsabilitatea dvs, domnule ministru, și a colegilor dvs să luați toate măsurile necesare pentru ca oamenii să aibă încredere că în România legea este cu adevărat egală pentru toți! Nu pot să accept scuza că nu am avea suficiente aparate drug-test. Dacă nu sunt destule, vă rog să dați drumul de urgență la licitații. Dacă nu aveți bani, vă dăm de la guvern. Putem cumpăra orice aparat este nevoie, mai puțin onoarea, demnitatea și respectul pentru haina de polițist”.


Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233