dobroge.tv

Live

Ministrul de Interne a trimis Corpul de Control la IPJ Constanța, după ce șoferul drogat a fost lăsat liber în trafic, deși avea droguri în mașină

22 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Ministrul de Interne a trimis Corpul de Control la IPJ Constanța, după ce șoferul drogat a fost lăsat liber în trafic de polițiști, deși au găsit droguri în mașină. Tânărul de 19 ani a fost testat pentru consum de alcool, având rezultat negativ, însă nu și pentru consum de droguri. Anchetatorii vor să afle dacă lucrurile s-au desfășurat profesional și legal.

Pentru multe întrebări nu există răspuns, în cazul tragediei. Sunt detalii halucinante după accidentul din 2 Mai și primul val de mistere este faptul că polițiștii l-au lăsat liber pe șoferul drogat înainte de accident. Aceștia l-au oprit în trafic, au găsit drogurile asupra lui și l-au lăsat să plece fără probleme. Poliția nu avea test anti-drog. Ar fi putut să-i ceară actele și polița auto RCA și văzând că nu o are, sa-l oprească din a circula. Astfel, accidentul nu s-ar fi produs.

„Se poate spune lipsă de vigilență sau lipsă de competență a celor care n-au realizat acest lucru”, a declarat Marian Alexandru, fost șef al Parchetului Curții de Apel Constanța.

Primarul din Limanu spune că ar fi lungit trotuarul pentru pietoni prevăzut cu balustradă, însă nu avea fonduri.

„Există și un proiect cu toate avizele luate. Nu avem finanțare, atâta tot. Dar există un proiect cu toate avizele luate, cu studiu de fezabilitate, indicatori tehnico economici aprobați prin hotărâre de Consiliu Local prin care se prevede reamenajarea străzii principale din 2 Mai DN39, zona interioară, unde e prevăzut cu extinderea trotuarului până la pista de biciclete, la capătul unității militare”, a declarat Daniel Georgescu, primar Limanu.

Tânăr: A fost coleg cu o fostă colegă de-a mea.

Reporter: Cum era el în general?

Tânăr: Colega mi-a zis că a fost cu el pe la școala 11 și băiatul avea de toate în corp. Amfetamină, metamfetamină, cocaină.

Corpul de Control al Ministrului de Interne se află acum în Vama Veche pentru cercetări. La final vor scrie un raport care va lămuri cine, unde și cât a greșit.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233