dobroge.tv

Live

„Nu există cuvinte prin care să ne exprimăm durerea și șocul”. Prima reacție a părinților șoferului vinovat de tragedia de la 2 Mai: „Nu încercăm să-l absolvim de rigorile legii”

„Nu există cuvinte prin care să ne exprimăm durerea și șocul”. Prima reacție a părinților șoferului vinovat de tragedia de la 2 Mai: „Nu încercăm să-l absolvim de rigorile legii”
22 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Părinţii lui Vlad Pascu, băiatul care, drogat fiind, a ucis doi tineri după ce a intrat într-un grup de opt oameni, la 2 Mai, au avut luni seară prima reacţie în acest caz, ei transmiţând, pentru HotNews.ro, că nu încearcă să îşi „ferească” fiul de răspundere, informează news.ro.

Miruna şi Mihai Pascu, părinţii băiatului de 19 ani, au reacţionat printr-un comunicat transmis HotNews.ro, în care spun că încearcă să găsească un echilibru şi să îşi ofere sprijinul pentru tratamentele medicale necesare „pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate”.

Nu există cuvinte prin care să ne exprimăm durerea și șocul provocate de această tragedie în care fiul nostru a fost implicat. Înțelegem pe deplin situația, suntem părinți și suntem conștienți că nimic nu poate înlocui un copil. Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate încerca.

Căutăm să găsim un echilibru și dorim să ne oferim sprijinul și susținerea pentru tratamentele medicale necesare pentru a veni în ajutorul familiilor greu încercate. Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conștienți de implicațiile pe care le va avea această tragedie asupra vieții lui și nu încercam să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale. Credem că este nevoie de comunicare, echilibru și de a găși o soluție pentru a da prioritate urgențelor medicale prezente.

Sufletul ne este pustiit, trăim o suferință fără margini și nu căutăm o cale ,,ușoară,, pentru a ieși din ce avem de dus că părinți. Dumnezeu să ne ajute să putem duce această imensă povară”, au transmis părinții tânărului.

CITEȘTE ȘI: „Își dorea o mașină, i-am luat loc de veci”. Tatăl Robertei Maria, tânăra care și-a pierdut viața în accidentul de la 2 Mai, vrea ca șoferul vinovat să plătească: „Să sufere cum suferim noi”. VIDEO

Autorul accidentului produs sâmbără dimineaţă în 2 Mai şi soldat cu moartea a doi tineri şi cu rănirea altor trei a fost identificat ca fiind Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani. Mama sa are afaceri în domeniul imobiliar. Tatăl băiatului este pasionat de maşini -- detalii aici: Cine este șoferul care a spulberat cu mașina un grup de tineri și a fugit: era drogat cu cocaină, amfetamină și metamfetamină - doi tineri au murit și alți 3 au ajuns la spital

Reamintim că în sâmbătă dimineață, în jurul orei 05.20, cadrele medicale au fost solicitate să intervină la ieșirea din localitatea 2 Mai, acolo unde o mașină a lovit un grup de opt pietoni. Din păcate, doi tineri, o femeie de 20 de ani și un bărbat de 21 de ani au murit. Alți trei tineri, o femeie și doi bărbați, de aproximativ 20 de ani au fost transportați la Spitalul Municipal Mangalia, iar ceilalți trei tineri au refuzat transportul la spital -- detalii aici: FILMUL TRAGEDIEI DE LA 2 MAI. Opt tineri spulberați de un șofer începător și drogat, care a fugit de la locul accidentului: a crezut că a lovit o pasăre sau o vacă - doi tineri au murit și alți trei au ajuns la spital


Sursă foto: Observator News / Facebook Viața Dobrogei

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233