dobroge.tv

Live

Constanța, în topul județelor cu cei mai mulți morți în accidente rutiere

21 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Constanța se clasează în topul județelor cu cei mai mulți morți în accidente de circulație rutieră. De asemenea, cele mai multe accidente înregistrate pe litoral sunt în luna august, atunci când cei mai mulți dintre români aleg să vină în concedii la mare. Distrași și lipsiți de responsabilitate, mulți dintre turiști și constănțeni se urcă băuți la volanul mașinilor și provoacă tragedii. Potrivit INS, citat de Hotnews, doar în vara aceasta au avut loc zeci de accidente mortale provocate de acești șoferi.

Anual, pe litoral sunt răniți aproximativ 1.400 de oameni în accidente rutiere, iar la fiecare cinci zile o persoană moare în urma unui impact devastator. În luna august au fost înregistrate cele mai multe accidente rutiere. În această perioadă, litoralul este luat cu asalt de turiști din toate colțurile țării. Orașul devine din ce în ce mai greu de tranzitat, iar în zone populate se creează cozi kilometrice. Agitați, grăbiți și lipsiți de prudență, mulți dintre șoferi își riscă viața pentru un minut de așteptare.

Doar în cursul anului 2022 s-au înregistrat peste 28.000 de accidente rutiere și un număr de peste 36 de mii de persoane accidentate. Aproape un sfert dintre accidentele produse în urmă cu un an au fost între o mașină și un pieton, iar în aproape 1.200 de cazuri, vina a aparținut unui șofer băut.

Șoferii constănțeni și cei ajunși la malul mării sunt rugați să circule mai prudent. Nu vă urcați la volanul mașinii, dacă ați consumat alcool ori substanțe interzise.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233