dobroge.tv

Live

Tatăl fetei care a murit în accidentul de la 2 Mai: „Nu m-a contactat nimeni să spună: Fata dumneavoastră a pățit ceva” - ce spun reprezentanții IPJ Constanța

Tatăl fetei care a murit în accidentul de la 2 Mai: „Nu m-a contactat nimeni să spună: Fata dumneavoastră a pățit ceva” - ce spun reprezentanții IPJ Constanța
20 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Tatăl fetei ucise în accidentul de la 2 Mai a declarat jurnaliștilor că nu a fost anunțat de polițiști despre acest accident rutier, ci de nepotul său.

Mulţumim Poliţiei Române. Nu m-a contactat nimeni să ne spună, ‹‹Fata dumneavoastră a păţit ceva››. De aici de la pompe funebre ne-au spus. Poliţia, nu. Aseară m-am apucat să caut eu, numere de telefon, pe internet, la Mangalia (...) Am aflat că a murit de la vărul ei care a scăpat fără nicio vânătaie, doar cu speritura”, a afirmat tatăl tinerei.

CITEȘTE ȘI: „Își dorea o mașină, i-am luat loc de veci”. Tatăl Robertei Maria, tânăra care și-a pierdut viața în accidentul de la 2 Mai, vrea ca șoferul vinovat să plătească: „Să sufere cum suferim noi”. VIDEO

În acest context, IPJ Constanța a transmis un punct de vedere pe care îl redăm în cele ce urmează:

În timpul cercetării la fața locului, colegii noștri au relaționat cu persoanele prezente, care puteau oferi informații despre eveniment.

Unul dintre cei prezenți în grupul care a fost accidentat a afirmat că este verișorul numitei D.R.M., mamele lor fiind surori și că a informat-o deja pe mama lui despre ce s-a întâmplat.

Ulterior, la ora 06:15, în prezența unui ofițer de poliție rutieră, numitul N.I.A., a sunat-o și pe mama verișoarei lui (fetei care și-a pierdut viața), căreia i-a spus ce s-a întâmplat cu fata ei în acea dimineață, în urma accidentului rutier.

Din păcate, datele de contact ale familiei numitului O.A.S. colegii noștri nu le-au obținut, la fața locului.

De asemenea, nici în bazele de date nu au fost găsite numerele de telefon ale familei acestuia.

Astfel, după finalizarea cercetării la fața locului, a fost solicitat sprijinul colegilor de la IPJ Ilfov, care au anunțat familia victimei.

Transmitem condoleanțe familiilor îndoliate și le asigurăm că desfășurăm toate activitățile, în vederea administrării probatoriului, necesar dispunerii măsurilor legale”, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Reamintim că în sâmbătă dimineață, în jurul orei 05.20, cadrele medicale au fost solicitate să intervină la ieșirea din localitatea 2 Mai, acolo unde o mașină a lovit un grup de opt pietoni. Din păcate, doi tineri, o femeie de 20 de ani și un bărbat de 21 de ani au murit. Alți trei tineri, o femeie și doi bărbați, de aproximativ 20 de ani au fost transportați la Spitalul Municipal Mangalia, iar ceilalți trei tineri au refuzat transportul la spital -- detalii aici: FILMUL TRAGEDIEI DE LA 2 MAI. Opt tineri spulberați de un șofer începător și drogat, care a fugit de la locul accidentului: a crezut că a lovit o pasăre sau o vacă - doi tineri au murit și alți trei au ajuns la spital


Sursă foto: Adevărul / Viața Dobrogei

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233