dobroge.tv

Live

Monica Macovei, audiată la Parchetul Curții de Apel Constanța în dosarul accidentului de la intrarea în Mangalia

18 august 2023
Publicitate

Monica Macovei s-a prezentat astăzi în fața magistraților constănțeni. Fostul ministru al Justiției a fost citată pentru a răspunde în dosarul accidentului în care a fost implicată la începutul lunii octombrie a anului trecut. Macovei a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor.

Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei, este inculpată în dosarul accidentului în care a fost implicată anul trecut între Mangalia și 2 Mai. În urma acestuia un motociclist a fost grav rănit. Procurorii de la Constanța au fost cei care i-au adus la cunoștință fostului ministru această noua calitate pe care o are în dosar. Monica Macovei a fost citată şi s-a prezentat, în această dimineaţă, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. Înainte de a intra în sediul Parchetului, Monica Macovei a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor.

Accidentul pentru care fostul ministru va răspunde în faţa judecătorilor s-a produs la începutul lunii octombrie 2022, pe DN 39, între Mangalia şi 2 Mai. Polițiștii au constatat atunci că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, respectiv Monica Macovei, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani -- detalii aici: Monica Macovei, implicată în accidentul de la ieșire din Mangalia: un motociclist a fost rănit grav

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233