dobroge.tv

Live

Plaja din Eforie Nord, împânzită de crengi, stuf și scânduri, în urma furtunii: salvamarii și câțiva turiști s-au mobilizat pentru a aduce plaja la starea inițială

17 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Furtuna puternică a făcut ravagii pe plajele din Eforie Nord. În această dimineață, turiștii care au ajuns pe litoralul Mării Negre au fost întâmpinați de scânduri, crengi, obiecte de plastic și multe gunoaie.

Furtuna puternică și implicit valurile agitate au adus la malul mării zeci de gunoaie. Printre scânduri și crengi, oamenii și-au întins prosoapele, iar cei mici s-au apucat de clădit castele de nisip. Doi salvamari cu inițiativă au început să curețe plaja devastată, iar la scurt timp li s-au alăturat și câțiva turiști cu spirit civic.

Cu încă un salvamar am început să strângem și ușor-ușor ni s-au alăturat și turiștii. Există un spirit civic, am observat. Acum așteptăm să vina cineva să le ia, dacă tot am făcut grămezi. Lemne și de la case, șipci, lemne de copaci, rădăcini de stuf, stuf, coceni”, a declarat Ionuț, salvamar Eforie Nord.

Imaginile ar trebui să ne dea de gândit și să fim mai responsabili cu mediul înconjurător. Tot ceea ce aruncăm în mare are efect devastator în timp.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233