dobroge.tv

Live

Mai mulți turiști din Eforie Nord s-au luat la bătaie cu salvamarii după ce nu au fost lăsați să intre în mare: două persoane au ajuns la spital. VIDEO

16 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Bătaie pe o plajă din Eforie Nord după ce salvamarii au atras atenția de mai multe ori unui grup de turiști să nu intre în mare, fiind arborat steagul roșu. Scandalul a început după ce un turist a aruncat cu o piatră într-un salvamar aflat pe skijet.

În imaginile surprinse de martori se poate observa că în momentul în care salvamarul se apropie, turiștii sar la bătaie. Scandalul a degenerat rapid după ce alți bărbați de pe plajă, iubitele acestora, dar și colegii salvamarului au intervenit. În urma bătăii, doi bărbați au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Conflictul a avut loc marți, 15 august, când județul Constanța se afla sub cod galben de vânt puternic, iar salvamarii au arborat steagul roșu, care interzice scăldatul în apa mării.

@noaptedenoapte Aventuri la Eforie #salvamari #bataie #cocalarii #mareaneagra #eforienord ♬ sunet original - Noapte de Noapte

Reamintim că în ultimele zile, șase persoane și-au pierdut viața pe litoral după ce au fost trași în larg de curenți.

Ce spun polițiștii

La data de 15 august a.c., în jurul orei 17.40, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă din stațiune, ar fi avut loc o agresiune fizică, între mai multe persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că trei persoane nu ar fi respectat indicațiile salvamarilor, steagul roșu fiind arborat, conflictul dintre acestea și salvamari fiind spontan.

Două persoane au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.


Sursă foto/video: TikTok @noaptedenoapte

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233