dobroge.tv

Live

Continuă evenimentele dedicate Zilei Marinei. Ziua Porților Deschise în Porturile Militare din Constanța, Mangalia, Brăila și Tulcea

04 august 2023
Publicitate

Vor fi zeci de evenimente organizate de Statul Major al Forțelor Navale, în perioada 4-15 august, la Constanța și în alte cinci județe. Cea de-a 121-a aniversare a Zilei Marinei Române va aduce nenumărate demonstrații și spectacole pentru turiștii de pe litoral. Printre acestea se numără și exercițiile navale, dar și ziua porților deschise.

După o absență de patru ani, marinarii vor prezenta cel mai mare și mai fascinant spectacol naval din România, pe 15 august. Exercițiul naval se va desfășura concomitent la Constanța, Mangalia, Brăila și Tulcea. Și în seara aceasta, Piața Ovidiu a fost scena unui spectacol susținut de Muzica Militară a Forțelor Navale, iar mâine seria de evenimente continuă.

„Continuă mâine cu Ziua Porților Deschise în Porturile Militare Constanța, Mangalia, Brăila și Tulcea, iar seria manifestărilor va continua și săptămâna viitoare, pe faleza din Constanța, din fața Comandamentului Flotei. Vor fi secvențe de luptă împotriva minelor marine, a submarinelor inamice, secvențe de luptă împotriva amenințărilor de suprafață și multe altele. Pe faleză vom avea numeroase surprize pregătite pentru publicul prezent”, a declarat col. Corneliu Pavel, purtător de cuvânt al Forțelor Navale.

Tot la Constanța, Forțele Navale Române organizează sâmbătă, 12 august, de la ora 20:00, un concert al Muzicii Militare a Forțelor Navale, în Stațiunea Mamaia. Luni, 14 august, Ziua Recunoștinței va fi marcată printr-un ceremonial militar și religios, care va avea loc la Monumentul „Crucea Marinarilor”, în cadrul căruia vor fi depuse coroane de flori în memoria eroilor marinari.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233