dobroge.tv

Live

TRAGEDIE ÎN JUDEŢUL CONSTANŢA. Răpus de durere şi abia ţinându-se pe picioare, un tată a venit să-şi ia copilaşul de 4 ani de la morgă. Prietenul lor de familie este cercetat penal

01 august 2023
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie aseară în județul Constanța. Un copilaș de doar 4 ani a murit, iar alte 5 persoane printre care și sora lui, au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un grav accident rutier. Toţi erau în drum spre mare, părinţii, cei doi copii, o tânără de 19 ani şi doi prieteni de familie, dintre care unul se afla la volan.

Nenorcirea s-a petrecut în apropierea localității Mihail Kogălniceanu. Totul s-a petrecut la scurt timp după ora 19.30, când la un moment dat din motive necunoscute șoferul ar fi intrat pe contrasens si s-a izbit violent de o autoplatformă care circula regulamentar. În urma impactului autoturismul s-a răsturnat, a ieşit în decor şi s-a făcut praf. Echipaje de pe două autospeciale de stingere, doua ambulante, dar și elicopterul SMURD au intervenit pentru a salva viețile celor implicați în accident. Pentru copilul de 4 ani aflat pe bancheta din spate însă nu s-a mai putut face nimic. Mama şi sora băiatului sunt încă în spital, dar viaţa lor nu este în pericol. În stare gravă este, însă, o tânără de 19 ani.

Polițiștii de la serviciul rutier au preluat cercetările în acest caz. Din primele verificări se pare că șoferul autoturismului ar fi cel vinovat de producerea accidentului. Tocmai de aceea este acum cercetat penal. Atât el cât și cel care conducea autoplatforma au fost testați cu etilotestul iar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii vor trebui să afle acum din ce cauză șoferul a ajuns pe contrasens. Este posibil fie să fi încercat o depășire fără să se asigure însă în prelabil, fie atenția i-a fost distrasă de ce se întâmpla în autoturism.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233