dobroge.tv

Live

JUDEŢUL CONSTANŢA. Accident cumplit în această seară - un copilaş a murit, mai multe persoane au fost transportate la spital

31 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţin să intervină, în această seară, la un accident grav accident ce a avut loc în zona Kartaly din apropiere de localitatea constănţeană Mihail Kogălniceanu.

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere de la Palas, o autospecială de stingere de la Punctul Temporar de Stingere Ovidiu, Descarcerarea de la Detașamentul Fripis, SMURD B Palas, SMURD B Fripis și elicopterul SMURD.

Potrivit primelor informaţii, impactul s-a produs într un autoturism cu numere de Ialomiţa şi o autoplatformă. În accident, au fost implicate șapte persoane, dintre care cinci adulți şi doi copii. Din păcate, un copilaş de 5 ani a fost declarat decedat de către echipajul elicopterului SMURD.

Totodată, patru adulți și un copil de 8 ani au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe Constanţa, în timp ce un alt adult, conștient, cooperant, a refuzat transportul la spital.

Ce spun polițiștii

La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 19.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.J. 228, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 32 de ani, și un ansamblu rutier, format dintr-o autoutilitară și remorcă, ce era condus de un bărbat, de 42 de ani, care ar fi circulat din sensuri opuse.

În urma accidentului rutier a decedat la fața locului un minor, de 4 ani, pasager în autoturism.

De asemenea, au fost răniți un minor, de 7 ani, două femei, de 19 ani, respectiv 28 de ani și un bărbat, de 32 de ani, toți pasageri în autoturism. 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233