dobroge.tv

Live

JUDEŢUL CONSTANŢA. Familii distruse după o greşeală ce a omorât doi oameni - o mamă s-a stins sub privirile fiicei sale de doar 15 ani. ''Multă putere copiilor să treacă peste durere''

JUDEŢUL CONSTANŢA. Familii distruse după o greşeală ce a omorât doi oameni - o mamă s-a stins sub privirile fiicei sale de doar 15 ani. ''Multă putere copiilor să treacă peste durere''
28 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Două persoane au murit, ieri, în urma unui cumpli accident ce a avut loc în zona localității constănţene Sibioara. Elena şi Constantin s-au stins din viaţă după ce bărbatul s-ar fi angajat într-o depăşire, nu a mai apucat să intre pe banda sa de mers, ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi intrat într-un vehicul ce venea de pe contrasens. Impactul a fost unul devastator. Cei doi nu au mai putut fi salvaţi. În maşină se afla şi fiica Elenei, Larisa, care a ajuns la spital. Din fericire, fata nu are răni grave, dar moartea mamei este un şoc pentru ea. Cei trei se întorceau dintr-o minivacanţă, potrivit postărilor de pe reţelele de socializare. 

Tot pe reţelele de socializare au fost postate şi mesaje de condoleanţe pentru familiile celor doi parteneri. Martorii la accident spun că bărbatul ar fi intrat într-o depăşire într-un loc cu puţină vizibilitate, iar această greşeală i-a costat viaţa celor doi.

Ce spun pompierii

Joi după-amiază, în jurul orei 15.00, pompierii militari constănțeni au fost solicitați prin apel la numărul unic de urgență 112 să intervină la un accident rutier produs între un autotren și eu autoturism pe DN22, în dreptul localității Sibioara.

Au fost alocate o descarcerare, două autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD B2 și o ambulanță SMURD C, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, precum și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că cele trei persoane aflate în autoturism erau încarcerate, două dintre ele fiind inconștiente. S-au început imediat manevrele de extragere a celor trei persoane. Conducătorul autotrenului, un bărbat în vârstă de 39 de ani era conștient, cooperant și a primit imediat îngrijiri medicale de la echipajul SMURD B2, refuzând ulterior transportul la spital.

O victimă de sex feminin în vârstă de 15 ani a fost extrasă din autoturism, conștientă și a fost preluată de SMURD C și transportată la spital. Din păcate, medicii au declarat decesul celorlalte două persoane. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani și o femeie în vârstă de aproximativ 45 de ani.

Ce spun poliţiştii tulceni

„La data de 27 iulie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier. Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 54 de ani, care conducea un autovehicul, pe DN22 – E87, pe relația Tulcea – Constanța, în condiții ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier, cinci persoane au suferit leziuni și au fost transportate la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că nu a consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a produs”.

Sursă foto: Valentin S./Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233