dobroge.tv

Live

Tânăr surprins de camere în timp ce dă foc gardului unui club din Costineşti. ''Oferim RECOMPENSĂ... A pus în pericol viaţa multor tineri din club''

Tânăr surprins de camere în timp ce dă foc gardului unui club din Costineşti. ''Oferim RECOMPENSĂ... A pus în pericol viaţa multor tineri din club''
25 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr de 23 de ani a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce ar fi incendiar o porțiune din gardul unui club din Costinești. Imagini cu individul au fost postate pe grupul de Facebook "Ce se aude prin Costineşti", însoţite de mesajul: "Oferim RECOMPENSA consistenta daca ne ajutati sa identificam aceasta persoana iresponsabila. A pus in pericol viata multor tineri din club. Va multumim. Asteptam mesaj in privat".

În imaginile postate, se poate observa cum individul se apropie de club, cu mâinile în buzunar, iar la un moment dat scoate o sticlă şi începe să stropească gardul clubului cu o substanţă, apoi dă foc cu ţigara aprinsă pe care o avea în mână. După ce gardul este cuprins de flăcări, individul se îndepărtează ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În interior se aflau câţiva tineri care s-au mobilizat rapid şi au reuşit să stingă focul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Imaginile pot fi vizionate AICI!

Ce spun poliţiştii

În urma apariției unor imagini în mediul online, cu privire la un bărbat, care ar fi incendiat o porțiune din gardul unui club din stațiunea Costinești, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 24 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, de un bărbat, de 36 de ani, cu privire la faptul că un bărbat, de 23 de ani, ar fi dat foc unei porțiuni din gardul care delimitează accesul în clubul pe care acesta îl administrează.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp, fără intervenția pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate, de polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233