dobroge.tv

Live

JUDEŢUL CONSTANŢA. ''Asta este crimă! Nici măcar nu a frânat''. Un tânăr de 24 de ani a omorât un bărbat pe trecerea de pietoni - şoferul a intrat cu viteză pe contrasens şi a lovit victima în plin. VIDEO ŞOCANT

JUDEŢUL CONSTANŢA. ''Asta este crimă! Nici măcar nu a frânat''. Un tânăr de 24 de ani a omorât un bărbat pe trecerea de pietoni  -  şoferul a intrat cu viteză pe contrasens şi a lovit victima în plin. VIDEO ŞOCANT
25 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit a avut loc ieri dimineaţă, în orașul Ovidiu, pe Șoseaua Națională. Un bărbat care traversa trecerea de pietoni a fost spulberat de maşina condusă de un tânăr de 24 de ani. Tragedia a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zona, iar imaginile sunt revoltătoare.

În video-ul care circulă pe reţelele de socializare se observă cum şoferul ajunge cu viteză pe contrasens, unde îl loveşte în plin pe bărbatul de 63 de ani care se afla pe trecerea de pietoni. Omul a fost aruncat câţiva metri în aer, iar impactul cu asfaltul a fost unul violent, pietonul neavând vreo şansă de supravieţuire.

Re reţelele de socializare, oamenii au postat sute de mesaje de revoltă. Oamenii se întreabă dacă nu cumva gestul său a fost unul intenţionat, întrucât tânărul nu ar fi schiţat niciun gest pentru a evita impactul.

"Nu mi se pare accident, mai degrabă crimă!"

"Dupa cum pleaca cu masina dupa el, pare mai degraba asasinat."

"Asta e crimă in toată regula,nu a schițat niciun gest ,ci mai degrabă pare intenționat. Sper că legea sa fie aplicată așa cum trebuie și nu sa fie lăsat în a un criminal în libertate. Nu am milă pentru aceste persoane,cum nici ele nu au milă că lasa o familie îndurerată . Nu exista scuza ,beat ,drogat ,telefon sau alte alea . Pușcăria este singurul loc unde trebuie sa stea astfel de oameni ."

"Fara franare nu era atent precis se uita pe telefon altfel putea evita tragedia."

"Daca te uiți la toate detaliile nu pare deloc intenționat , ori a ațipit ori se uită în telefon, de asta și reacția întârziată de după impact"

"Doamne ferește, de aceea ma uit de 2 ori când trec trecerea de pietoni, nu știi niciodată de unde vine un nebun."

"E ceva ciudat, pare sa nu fi fost atent sau i s-a făcut rău de a intrat pe contrasens..."

"A vrut el sa se dea rotund să meargă pe contrasens sa nu stea in coloana și nu a mai fost atent decât la masinile care veneau din față!!"

"Nu a fost accidentat . A fost crima ! Criminalul trebuie pedepsit cu inchisoare pe viata ."

"Nici pietonul nu s a asigurat absolut deloc! Pietonii care nu dețin permis de conducere , au impresia atunci când calcă marcajul pentru trecerea pietonilor toate mașinile se opresc automat ! Total greșit . Din cauza telefoanelor , navigației sau a altor butoane care distrag atenția , șoferii nici măcar nu știu ca au lovit pe cineva decât atunci când văd pe parbriz pietonul ! Conduceti prudent , dar și asigurați-vă înainte de traversare!"

"Săracul om nici nu a știut de unde vine moartea, merită acest individ să mai conducă vreodată?"

"Ăla nu e accident rutier.E crimă cu premeditare!"

"Dacă vă uitați cu atentie la șofer era cumva cu capul în jos și imediat după impact a ridicat capul sus.Dacă nu ar fi fost pietonul pe trecere, cu siguranță intra în cel cu mașina gri de pe contrasens. Ferească Dumnezeu"

Ce spun poliţiştii

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 24 iulie a.c., în jurul orei 9.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.N. 2A, în orașul Ovidiu, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 24 de ani, a surprins și accidentat un bărbat, de 63 de ani, care a traversat strada pe marcajul pietonal.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul la fața locului al bărbatului de 63 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233