dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. ''Din cauza unui teribilist, a murit un băiat nevinovat și a lăsat în urmă o soție însărcinată''. Adrian s-a stins în urma unui accident cumplit, la doar 29 de ani

CONSTANŢA. ''Din cauza unui teribilist, a murit un băiat nevinovat și a lăsat în urmă o soție însărcinată''. Adrian s-a stins în urma unui accident cumplit, la doar 29 de ani
24 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr de doar 29 de ani s-a stins din viaţă în urma unui accident cumplit ce a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 22.20, la ieșire din localitatea Lumina spre orașul Năvodari, pe DC86A.

În accident au fost implicate două autoturisme, iar la faţa locului au intervenit Punctul Temporar de Stingere Ovidiu, echipajul de Descarcerare Fripis, echipajul SMURD Midia și trei echipaje SAJ B2. Unul dintre şoferi, cel de 22 de ani, a scăpat cu viaţă şi a suferit o fractură de membre inferioare. Din păcate, pentru Adrian B., şoferul în vârstă de 29 de ani, nu s-a mai putut face nimic. El a fost găit de către cadrele medicale în stop cardio-respirator şi deşi a fost resuscitat minute în şir, a fost declarat decedat.

Ce spun poliţiştii

Sâmbătă, 22 iulie a.c., în jurul orei 21.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 226, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 22, respectiv 29 de ani, care ar fi circulat din sensuri opuse. În urma accidentului rutier, bărbatul de 29 de ani a decedat.

Șoferul de 22 de ani a fost testat cu aparatele etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Martorii spun că tânărul a murit nevinovat

Pe reţelele de socializare, toţi cei care l-au cunoscut pe Adrian, au postat mesaje de condoleanţe. Martorii la accident spun că Adrian a murit nevinovat şi că vinovat de tragedie se face şoferul BMW-ului, tânărul de 22 de ani, care ar fi circulat haotic. Mai mult, oamenii au comentat că acesta a fost surprins de mai multe ori prin trafic în timp ce "făcea slalom printre maşini".

"Nu a fost din cauză ca drumul nu a fost iluminat ci din inconștiență, cel cu BMW a depășit pe contrasens... Din păcate, a murit cel în care a intrat", "Unii martori spuneau că, încă de pe podul Ovidiu venea conducând haotic și periculos cu farurile stinse înspre locul tragediei și da, pe contrasens", "Din cauza unui teribilist, a murit un băiat nevinovat de 29 ani și a lăsat în urma o soție însărcinată în 8 luni. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace!", sunt doar câteva dintre mesajele de revoltă postate pe reţelele de socializare.

Sursă foto: Ziua de Constanţa/Facebook Adrian B.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233