dobroge.tv

Live

(P) Iată cele mai interesante sloturi cu tematică Fantasy

(P) Iată cele mai interesante sloturi cu tematică Fantasy
22 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Există multe persoane cărora le place din când în când să evadeze într-o lume fictivă, fantastică, unde logica nu își mai lasă amprenta. Este și normal, având în vedere că realitatea nu ne poate satisface mereu dorințele sufletului, nevoia unui estetic senzațional. Jocurile de tip slot cu tematică de fantezie au început să apară pentru prima dată la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000. În nenumărate rânduri se identifică Microgaming drept primul furnizor de software care a lansat jocuri bazate pe această tematică. Într-o perioadă relativ scurtă de timp tematica fantasy a devenit o tendință vast apreciată. În categoria de jocuri se regăsesc poveștile medievale, legendele mitologice, pădurile fermecate și creaturile magice. Cu atât mai mult, această nișă se bucură de pe urma popularității filmelor și serialelor fantasy de succes. Dacă ești interesat să testezi chiar pe pielea ta notorietatea acestei tematici, winner casino îți pune la dispoziție jocurile ideale.

Champions of Mithrune – Play’n GO

Dacă îți dorești să joci un joc cu eroi incredibili atunci se merită să oferi o șansă jocului Champions of Mithrune, de la Play’n GO. În contextul unei bătălii mitice, vei fi întâmpinat de o trupă de eroi care fac echipă pentru a opri marele inamic. Vei putea identifica cei cinci eroi în funcție de propriile simboluri, dar și de abilitățile speciale ale fiecăruia în parte. Fiecare abilitate de erou aleatoriu poate fi activată în cadrul unei rotiri, jucătorii fiind pe urmă recompensați cu simboluri stivuite și wild-uri îmbunătățite, printre altele.

Una dintre cele mai atractive caracteristici o reprezintă cantitatea de funcții speciale încorporată în joc. Orice jucător se poate bucura de cele cinci abilități ale fiecărui erou și de rotirile gratuite care pot fi actualizate. Astfel există multe oportunități care pot fi explorate în cadrul jocului, întocmai precum un erou curajos ar putea explora o nouă lume, proaspăt descoperită. Caracterul imersiv este acompaniat de cele 20 de linii de plată cu 96,00% RTP și un câștig maxim de 5000x pe pariu.

Blood Moon Wilds – Yggdrasil

Într-un univers al creaturilor fantastice, jocul Blood Moon Wilds ne arată ce înseamnă să fii într-adevăr un vârcolac. Cândva în epoca victoriană, jucătorii pot observa cele patru personaje și schimbările lor de forme în timpul nopții de lună plină. Vremea vârcolacilor promite atât un joc interesant cât și o formă narativă captivantă. Pentru a înțelege mai bine jocul, menționăm că veți întâmpina un Calendar Lunar care reprezintă o funcție specială. Acesta transformă toate simbolurile cu plăți mari, ilustrate sub forma personajelor, în wild (vârcolaci). Despre simbolul wild este defapt chiar esența jocului, existând chiar patru variante diferite ale acestuia. De asemenea, jucătorii vor juca pe 5 role și 20 de linii de plată cu o plată maximă de 2000x pe pariu în joc. Pentru cei interesați, valoare RTP este de 96,20%. Probabil că știi deja dacă acest joc ți-ar plăcea, doar ai vizionat deja toate filmele și serialele cu vârcolaci, nu-i așa?

Alkemors Elements – Betsoft.

Cine poate fi îndrăgostit de tematica fantasy a jocurilor de slot fără să aprecieze magia și tot ce implică aceasta? Dacă ții minte jocul Alkemor’s Tower, atunci cu siguranță vei fii încântat să aflii că Betsoft și-a îmbunătățit foarte mult mecanica utilizată în cadrul sloturilor și a ales să îl reintroducă pe vrăjitorul Alkemor în noul joc, Alkemors Elements. Astfel, ca jucător te poți bucura de slotul fantastic cu temă magică, caracteristici bonus elementare excentrice și o volatilitate ridicată. Cele 5 role și 25 de linii de plată îți permit să te distrezi cu elementele naturale, și anume focul, aerul, apa și pământul.

Vei știi cu siguranță când ești recompensat deoarece vei fii surprins de o explozie a elementelor iar pe urmă vei fii întâmpinat de rotirile wild speciale în funcție de elementele pe care ai reușit să le colectezi cel mai mult. Cu atât mai mult, elementele sunt unice, ceea ce înseamnă că te poți aștepta la recompense speciale. Pornește în această călătorie fantezistă împreună cu vrăjitorul Alkemor care îți va aduce rotiri gratuite și recompense de până la 1200 de ori pe câștig. Ești pregătit să îți descoperi adevărata latură cu ajutorul magiei și alchimiei?

Concluzie

Nu ai cum să te plictisești atunci când alegi jocurile de slot cu tematică fantasy. Știi deja că filmele și serialele bazate pe aceasta te țin lipit de ecran cu ajutorul farmecelor. De ce ar fi jocurile mai diferite? Vorbim la urma urmei de jocuri cu un spectru al culorilor și elementelor fascinant. De la creaturi și cristale, la vrăji și poțiuni. Cerul este limita. Cu siguranță vei putea să te relaxezi la maxim cu ajutorul imaginației, dacă asta este ceea ce cauți. Pe de altă parte, dacă urmăreai să-ți stimulezi mintea, nu ai cum să dai greș. Grafica lor impresionantă, animațiile detaliate și designul sonor captivant te va duce pe noi tărâmuri, într-una din cele mai imersive nișe ale industriei jocurilor de noroc.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233