dobroge.tv

Live

Atenție! Se furnizează apă cu program în localitatea General Scărișoreanu

18 iulie 2023
Publicitate

Atenție, se furnizează apă cu program în localitatea General Scărișoreanu! Din cauza creșterii consumului de apă, abonații vor avea apă la robinete doar în anumite intervale orare. Locuitorii vor primii apă doar pe timpul zilei.

În ultima perioadă, în anumite zone de la nivelul ariei de operare RAJA, s-a înregistrat o creștere considerabilă a consumului de apă potabilă, dar și o scădere a debitului de apă la nivelul unor surse de captare subterană. Pentru a permite refacerea stocului de apă înmagazinat în rezervoare se impune sistarea periodică a furnizării în rețeaua de distribuție.

Concret, locuitorii din localitatea General Scărișoreanu vor avea apă la robinete doar pe timpul zilei, între orele 05.00 – 22.00.

RAJA reamintește consumatorilor că folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăți în asigurarea în regim continuu a apei. Pentru a evita eventualele efecte negative cauzate de lipsa apei în anumite intervale orare, recomandăm utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233