dobroge.tv

Live

A fost înregistrată cea mai călduroasă săptămână din an

17 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Meteorologii anunță un val de caniculă, care va afecta sudul Europei, în această săptămână. Potrivit ANM, pe litoralul Mării Negre a fost emisă o avertizare de cod galben, valabilă în intervalul 17 iulie, ora 15:00 și 18 iulie, ora 06:00. Se vor înregistra temperaturi maxime de până la 38 de grade și disconfort termic accentuat. Indicele de temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități, spun specialiștii, iar temperaturile minime se vor situa între 18 și 24 de grade.

Coduri galbene și portocalii de canicula au fost anunțate și în sudul și vestul țării. În următoarele zile, termometrele vor urca până la 40 de grade, la umbră. Specialiștii recomandă populației să evite expunerea prelungită la soare și să consume un pahar de apă la fiecare 15-20 de minute.

„Temperaturile maxime pe litoral mâine se vor încadra între 29 și 33 de grade, iar cele minime între 21 și 23 de grade, deci avem nopți tropicale. Cerul va fi variabil, senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Apa mării va avea în jur de 24 până la 26 de grade”, a declarat Maria Mirciu, meteorolog CRMD.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233