dobroge.tv

Live

Destinul unui cerșetor român schimbat de francezi: a primit un loc de muncă și o locuință, în urma generozității lui. VIDEO

Destinul unui cerșetor român schimbat de francezi: a primit un loc de muncă și o locuință, în urma generozității lui. VIDEO
16 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un cerșetor român i-a cucerit pe francezi și a ajuns pe primele pagini ale ziarelor din Nisa. Ion-Nelu Gioroiu a impresionat prin dărnicia sa, după ce şi-a donat economiile pentru oamenii rămaşi fără adăpost din cauza inundaţiilor din Alpes-Maritimes, care au fost provocate de Furtuna Alex.

Cu toate că bărbatul nu are un adăpost, acesta a apelat la o fundație pentru a dona 150 de euro, bani pe care reuşise să-i economisească după ce a vândut mai multe reviste.

M-a sunat spunându-mi că vrea să doneze 150 de euro pentru victime. Când am venit să-l văd, am încercat să înţeleg, ştiu că nu are bani şi de aceea vinde revistele, dar a insistat. Mi-a spus că a reuşit să pună ceva bani deoparte şi că vrea să ajute familiile care au pierdut totul, pentru că ştie ce simt cei care rămân fără nimic .... a scos două pungi cu monede şi a insistat să le luăm ”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a fundaţiei.

Aujourd'hui, j'étais extrêmement touchée par le geste d'un monsieur qui est sans domicile stable, il dort dans la rue :(...

Publicată de Tania Teressa Mln pe Sâmbătă, 10 octombrie 2020

Francezii îl remarcaseră până atunci într-o parcare, unde vindea reviste. De altfel, chiar în ultimul număr al uneia dintre publicaţiile pe care le vindea apărea şi trista sa poveste sa: un om sărman, abandonat la naştere şi crescut în orfelinatele din România. După Revoluţie, el a ajuns iniţial în Italia, unde a lucrat „la negru”, iar apoi a decis să-şi încerce norocul în Franţa vecină, menționează Adevărul.

Ca urmare a gestului făcut, românul va primi un loc de muncă și un salariu decant la serviciul de curăţenie al Primăriei Nisa. De asemenea, acesta nu va mai dormi afară datorită unei doamne care i-a asigurat cazare prin intermediul unei asociații.

L-am trezit azi dimineaţă la 8.00. Este fericit, era în al nouălea cer. Acum trebuie să meargă împreună cu noi la Consulatul României din Marsilia, pentru a-i fi refăcute actele, furate de unii care l-au atacat“, a adaugat reprezentantul fundației.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233