dobroge.tv

Live

IMAGINEA DURERII. Trupul unui tânăr zace pe nisip, sub privirile neputincioase ale oamenilor care au luptat să-l salveze - Alex avea doar 22 de ani. ''Aceste cuvinte nu pot transmite durerea pe care ai lăsat-o în sufletul familiei''

IMAGINEA DURERII. Trupul unui tânăr zace pe nisip, sub privirile neputincioase ale oamenilor care au luptat să-l salveze - Alex avea doar 22 de ani. ''Aceste cuvinte nu pot transmite durerea pe care ai lăsat-o în sufletul familiei''
17 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie duminică după-amiază, pe litoral. Un tânăr de 22 de ani s-a înecat în mare, în zona plajei Modern din Constanţa. Băiatul a fost scos din apă de către salvamari, dar nu a mai putut fi salvat în urma manevrelor de resuscitare.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică după-amiază, după ce un bărbat a dispărut în mare în zona plajei Modern din Constanţa, iar acolo s-au deplasat un echipaj SMURD, ambarcaţiunea CBRN şi elicopterul SMURD.

El a fost scos din mare de către salvamari, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse, tânărul nu a mai putut fi salvat. Avea doar 22 de ani.

Potrivit Reporter NTV, tânărul s-a înecat după ce a căzut de pe salteaua gonflabilă. Doi tineri, un băiat și o fată, au ieșit cu o saltea gonflabilă în larg. La un moment dat, ambii au căzut de pe saltea. Salvamarii au reușit să o recupereze imediat pe fată, dar nu și pe tânărul de 22 de ani. Atunci când a fost şi el scos din apă, a fost prea târziu. Alexandru era din localitatea Topolog, județul Tulcea.

Mesaje dureroase pe reţelele de socializare

"Dumnezeu sa te ierte prieten drag nu îmi vine sa cred ca de-ai dus asa repede"

"Cine ar fi crezut că de acum ne vei zâmbii din cer?

Cine ar fi crezut că azi a fost ultima ta filă din lunga poveste pe care trebuia să o scrii?

Dumnezeu să te ocrotească și să te ierte! Ai fost și vei rămâne un prieten bun, nu doar pentru mine, ci și pentru ceilalți.

Vorbele tale încurajatoare m-au ajutat mereu să trec peste orice problemă, poate nesemnificativă, dar importanta în același timp. Aveai mereu un sfat bun pentru fiecare și nu ezitai să sari în ajutor oriunde și oricând. Nu îmi dau seama cum un suflet atat de bun și mare a încăput intr-un trup atât de firav, dar am înțeles că mereu se poate și mai mult. Tu m-ai învățat asta! M-ai învățat cum să discern multe lucruri, să am grijă de mine și să fiu bună cu ceilalți, chiar dacă, poate, nu merită efortul.

Și de acum, vei împărtăși bunătatea ta alături de îngeri!

Aceste cuvinte nu pot transmite durerea pe care ai lasat-o în sufletul familiei și deopotrivă prietenilor, dar îmi doresc să îmi exprim aprecierea și recunoștința pentru tot, chiar dacă este prea târziu, știu că undeva, de sus, ne vezi și ai grijă de noi. De acum, ești la propriu, un înger!"

"Dumnezeu sa te ierte suflet bun!"

"Frate..., de ce tu?

Deci îmi pare enorm de rău, am tot sperat că o să te ridici de acolo şi o să plecăm înapoi acasă cu toţii cum am şi ajuns acolo, ai plecat prea devreme de lângă noi, pe cine mai sun eu de acum încolo să ieşim sau să dăm ture cu maşina?

Mă doare sufletul fratele meu..

Cu cine o să mă mai sfătuiesc eu de azi încolo?...

Am fost tot timpul împreună peste tot şi stai liniştitit şi de acum încolo vom fii dar într-un mod mai diferit..

Ai grijă de noi de acolo de sus ,nu o să te uit niciodată ai fost ca un frate pentru mine, cel mai bun prieten

Tot binele din lume ți-l doresc, o să rămâi veşnic în inima mea

Ai grijă "Văru" cum ne spuneam noi de fiecare dată"

"Offf Alex . Dumnezeu sa te ierte, nu îmi vine să cred ca fix ție ți s.a întâmplat asta ai fost prietenul meu cel mai bun cu care eu am copilărit si trăit atat timp, am mâncat din aceeași farfurie Alex și fix tu ai părăsit această lume"

"Nu-mi vine să cred că am ajuns să îți scriu "Dumnezeu sa te ierte" , ai lăsat un gol uriaș în inimile noastre prieten drag , cum ai putut să ne lași și să pleci fără măcar să îți iei adio de la noi. Dumnezeu ni te_a trimis cu scopul de-a ne-a arată că prietenii buni îți devin familie , tu vei face parte din familia noastră toată viața ! Acum înțeleg de ce Dumnezeu ia doar oamenii buni fiindcă voi sunteți îngerii fara aripi însă acum misiunea ta s-a încheiat iar acum ai devenit din nou un înger cu aripi. Ai grijă de noi de acolo de sus om bun. Veșnic in inimile noastre prieten drag"

Sursă foto: ReporterNTV/Facebook Alexandru T.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233