dobroge.tv

Live

Două asistente filmează în timp ce opresc un pacient cu COVID-19 să evadeze din spital: „Dați-vă că a luat scaunul!”. VIDEO

16 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Internat la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede cu COVID-19, fostul primar al comunei Scrioaștea, județul Teleorman, a încercat să fugă. Marian Șefu a devenit recalcitrant când asistentele i-au spus să trebuie să rămână în spital până primește rezultatele analizelor făcute.

Bărbatul a fost filmat de asistente în timp ce facea scandal pe secția în care era internat. Acesta a bătut cu pumnii și picioarele în ușa secției Covid, în vreme ce două asistente se chinuiau să mențină ușa închisă.

„Vă rog să vă liniștiți! Mergeți la salon. Când vin rezultatele vă spunem. Mai, Marian, potolește-te! Înțelege, suntem oameni. Domnul Șefu, vă rugăm să vă liniștiți, ce naiba!”, spun asistentele care țin ușa blocată.

În videoclipul filmat de una dintre asistente, se observă că bărbatul a luat un scaun, cu care lovește ușa și le avertizează pe colegele ei să se ferească.

Potrivit cronicadeteleorman.ro, Marian Șefu a reușit să treacă de asistente și a fugit din spital. În drum, s-ar fi oprit la o farmacie și a făcut din nou tărăboi, pentru că farmacista nu i-ar fi dat ce a cerut el. Potrivit unor surse, după ce a aruncat cu medicamentele prin farmacie, fostul primar s-a urcat într-un taxi și a plecat acasă, spune observatornews.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233