dobroge.tv

Live

Incident șocant în Vama Veche: un bărbat de 50 de ani a împușcat în picior un tânăr de 21 de ani, apoi a amenințat că se sinucide - a fost dus la spitalul de psihiatrie Palazu Mare

Incident șocant în Vama Veche: un bărbat de 50 de ani a împușcat în picior un tânăr de 21 de ani, apoi a amenințat că se sinucide - a fost dus la spitalul de psihiatrie Palazu Mare
15 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Incident șocant seara trecută într-un camping din Vama Veche. Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat în picior de un bărbat de 50 de ani, care, ulterior, a amenințat că se sinucide. Totul a pornit de la.. muzica dată prea tare.

Potrivit martorilor, tensiunile au început atunci când bărbatul în vârstă de 50 de ani s-a dus la grupul de tineri pentru a el spune să dea muzica mai încet pentru că este deranjat de zgomot. Tinerii nu s-au conformat, așa că bărbatul ar fi scos arma. Se pare că bărbatul nu ar fi avut intenția de a-l răni pe tânăr, ci arma s-ar fi descărcat ori acesta ar fi tras în jos.

Însă, glonțul l-a rănit în picior pe tânărul de 21 de ani. Potrivit observatornews.ro, tânărul s-a ales doar cu o rană superficială. Glonțul nu i-a intrat în picior, iar după ce a primit îngrijiri medicale la spitalul din Mangalia, a fost externat.

Panicat de gestul făcut și îngrijorat că tânărul și-ar putea pierde viața, bărbatul de 50 de ani și-a pus arma la cap şi a amenințat că se va sinucide. La fața locului a fost adus un negociator pentru a-l împiedica pe bărbat să ajungă la gestul extrem. În cele din urmă, bărbatul a fost convins să predea arma. El a fost imobilizat și condus la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, în vederea examinării neuropsihice.

Polițiștii au stabilit că bărbatul deținea arma legal. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, uz de armă letală fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

Ce spune IPJ Constanța

La data de 14 iulie, în jurul orei 18. 20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche – 2 Mai au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, într-un camping din stațiunea Vama Veche, un bărbat, de 21 de ani, ar fi fost împușcat în picior, cu o armă, de un bărbat, de 50 de ani.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Bărbatul de 21 de ani a fost preluat de ambulanță și transportat la spital.

Cercetările în acest caz sunt, în prezent, în derulare, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt, dar și pentru identificarea tipului de armă folosit.

De asemenea, la fața locului se află un negociator din cadrul IPJ Constanța, având în vedere faptul că bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a amenințat că se sinucide.

În urma activităților desfășurate de polițiști, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a predat arma. Aceata a fost imobilizat. Se continuă cercetările.

*

Ca urmare a sesizării din data de 14 iulie, cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, într-un camping din stațiunea Vama Veche, un bărbat, de 21 de ani, ar fi fost împușcat în picior, cu o armă, de un bărbat, de 50 de ani, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

De la fața locului a fost ridicată arma folosită de persoana în cauză, respectiv o armă letală cu glonț de calibrul 9x19 mm, pe care aceasta o deținea legal.

Bărbatul a declarat că, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri cu alte persoane din camping, ar fi acționat accidental pistolul.

Bărbatul a fost condus la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, în vederea examinării neuropsihice.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, uz de armă letală fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și a luării măsurilor legale ce se impun.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233