dobroge.tv

Live

Furtună puternică pe litoral. Vântul puternic a spulberat totul pe plajă și a gonit turiştii

14 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Turiştii de pe litoralul românesc au avut parte de o surpriză extrem de neplăcută în această dimineață. Deşi au mers pe plajă încă de la prima oră, turiştii au fost obligaţi să renunţe rapid la bucuria de a sta întinşi la soare pentru că litoralul românesc, ca şi multe alte zone ale ţării, a fost măturat de o furtună puternică. Vântul puternic a spulberat totul pe plajă și a gonit oamenii la adăpost. Imaginile arată furtuna de la Eforie Nord si din Mamaia Nord.

Vremea s-a dezlănțuit azi dimineață pe litoral, vântul a suflat cu putere și a măturat tot în calea lui. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au trimis o avertizare RO-ALERT de vreme rea pentru județul Constanța.

Vremea a schimbat foaia pe litoral. De la temperaturi caniculare, am trecut în această dimineață la furtuni și ploaie. Norii negrii au pus stăpânire pe cer, iar vântul a suflat cu 80 km/h, spulberând totul în cale. În Constanța și Eforie Nord au fost doborâți mai mulți copaci, un acoperiș a fost smuls în Năvodari, iar pe plajă s-au format vârtejuri de nisip.

Din acest motiv reprezentanții Primăriei au luat o serie de măsuri, vor stropi cu apă bulevardele și străzile principale pentru menținerea umidității aerului, iar oamenii se pot răcori și hidrata în incinta farmaciilor, unde vor beneficia gratuit și de măsurarea tensiunii arteriale. Totodată, medicii de la ambulanță ne recomandă să ne hidratăm corespunzător, să nu ieșim din casă la orele prânzului și să purtăm haine deschise la culoare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233