dobroge.tv

Live

Ambasadorul SUA, la Constanţa: România continuă să dovedească lumii că îşi realizează potenţialul şi îşi respectă angajamentele

13 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Constănțenii sunt apreciați de partenerii strategi ai României pentru faptul că și-au deschis ușile și inimile pentru refugiații ucraineni goniți de război din casele lor și ajunși în număr mare pe teritoriul dobrogean. Excelența Sa, Kathleen Kavalec, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România spune că țara noastră dovedește lumii că îşi realizează potenţialul şi îşi respectă angajamentele.

"Aici la malul Mării Negre știu că aţi resimţit impactul unui flux mare de refugiaţi ucraineni. V-aţi deschis uşile şi inimile, cu ceai şi cozonac, pentru a-i ajuta pe vecinii voştri în momentele de nevoie. Portul Constanţa a jucat un rol cheie în tranzitul cerealelor din Ucraina pe alte pieţe, într-o perioadă dificilă. Suntem cu toţii recunoscători pentru modul în care România a făcut un pas înainte în această perioadă critică. În acest mod şi în multe alte moduri, România continuă să dovedească lumii că îşi realizează potenţialul şi îşi respectă angajamentele", a spus Kathleen Kavalec, ambasadorul SUA în România.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233