dobroge.tv

Live

Eforie Aqua Park a dat startul distracţiei

13 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Cel mai mare parc acvatic din sudul litoralului a dat deja startul unei veri pline de distracție și bălăceală. La Eforie Aqua Park vara 2023 e plină de activităţi artistice, bună dispoziţie şi piscine răcoritoare. Atât copiii, cât și adulții au la dispoziție numeroase posibilităţi pentru a petrece o zi memorabilă în parcul acvatic: circuite pe șapte tobogane, jacuzzi, piscină și scenă pentru copii, concursuri de dans pentru adulţi, programe de animație şi multe petreceri cu spumă.

La fel ca în fiecare an, Eforie Aqua Park le oferă turiștilor noi atracții. Vara aceasta, vizitatorii parcului vor avea parte de show-uri şi acrobaţii de la Circul Espinol ce va aduce în parc numere senzaţionale de circ şi momente spectaculoase.

De mai bine de opt ani, parcul acvatic atrage anual un număr semnificativ de turiști în stațiunea Eforie Nord. Potrivit statisticilor, părinții care își aduc copiii la Eforie Aqua Park sunt încântați de diversitatea programului artistic, de toboganele de mare viteză și de locurile de joacă special amenajate pentru cei mici.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233