dobroge.tv

Live

LIGA CAMPIONILOR. Victorie la limită pentru echipa Farul: ''Important este că nu am primit gol azi''

12 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Dornici să arate o altă față decât cea din Supercupa României, când au pierdut la Ploiești în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe, fotbaliștii Farului au început în atac partida din prima manșă a turului întâi din preliminariile Ligii Campionilor la fotbal. Tocmai din acest motiv au apărut și primele ocazii de poartă ale „marinarilor“ din acest sezon, însă Mazilu, Kiki sau Artean nu l-au putut învinge pe portarul advers. 

Replica celor de la Sheriff Tiraspol a fost una palidă în primele 45 de minute, moldovenii având o singură ocazie în debutul meciului și având o evoluție departe de trupa care învingea pe Real Madrid chiar pe Santiago Bernabeu. La scurt timp după pauză, Kiki avea să aducă pe Farul în avantaj, după o execuție ratată. Abia după primirea golului, oaspeții au început să iasă la joc și să pună presiune pe defensiva Farului. Impreciziile de la finalizare sau intervențiile lui Aioani au făcut însă ca tabela să rămână neschimbată, astfel că Farul a obținut în cele din urmă victoria, prima din istoria clubului în preliminariile cupelor europene.

„Este important că am obţinut un rezultat pozitiv. Acum foarte importantă este recuperarea şi să ne gândim la următorul meci. Meciul din Supercupă ne-a ajutat foarte mult pentru astăzi. Era important să fim încrezători şi să revenim la forma de anul trecut. Despre adversari, Mister le-a anticipat sistemul de joc, i-am simţit o echipă foarte bună. Dar era important rezultatul. Şi important este că nu am primit gol azi. A fost un meci foarte tare. Cred că s-a ridicat la nivelul celor de play-off de anul trecut. Eu aşa am simţit. Returul trebuie să îl pregătim măcar la fel de bine ca meciul de azi”, a spus Dragoş Nedelcu, jucător Farul.

Returul se dispută marţi, 18 iulie, la Tiraspol.

FARUL: Aioani - Kiki, M. Popescu, K. Boli, Borza (Sali 70) - Artean, Nedelcu, T. Băluţă (Diogo Queiros 58) – Mazilu (D. Sîrbu 70), Rivaldinho (Borgnino 58), Alibec (Marins 84). ANTRENOR: Gheorghe Hagi.

ŞERIF TIRASPOL: Koval - Zohouri, Tovar, Garananga, Bueno, Apostolakis (Djibo 89) – Talal (Badolo 64), Kyabou(Ademo 64), Joao Paulo Fernandes - Luvannor, Mbekeli (Paiva 72). ANTRENOR: Roberto Bordin.

Cartonaşe galbene: Kiki 10, Mazilu 33, T. Băluţă 53 / Kyabou 49, Talal 52, Bueno 56

Arbitri: Sander Van Der Eijk – Joost van Zuilen, Dyon Fikkert – Marc Nagtegaal (toţi din Ţările de Jos)

Arbitri VAR: Rob Dieperink – Erwin Blank (ambii din Ţările de Jos)

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233