dobroge.tv

Live

Accident pe podul peste Dunăre, imediat după inaugurare. Un șofer s-a oprit să facă poze

Accident pe podul peste Dunăre, imediat după inaugurare. Un șofer s-a oprit să facă poze
07 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

La scurt timp după ce a fost inaugurat podul suspendat peste Dunăre de la Brăila, joi, 6 iulie 2023, a avut loc un accident.Potrivit Rador, un șofer a încetinit pentru a face poze și a fost lovit de mașina din spate. Tamponarea a fost una ușoară, iar șoferii și-au continuat drumul. Oprirea pe poduri este interzisă și este sancționată, iar amenzile ajung până la 2.900 de lei, scrie adevarul.ro.

Obiectivul care va face legătura între provinciile istorice Muntenia, Dobrogea și Moldova a fost deja botezat Golden Gate-ul României. Este ultimul pod peste Dunăre înainte de vărsarea în Marea Neagră.

Circulația pe podul suspendat peste Dunăre va fi închisă pe timpul nopții până la sfârșitul lunii noiembrie, a anunțat vineri, 7 iulie 2023, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Restricțiile sunt necesare pentru demontarea unor macarale de mari dimensiuni.

„Pentru finalizarea lucrărilor auxiliare la podul suspendat, în perioada 17.07.2023-30.11.2023 se va închide traficul pe timpul nopții, de luni până vineri, inclusiv, în intervalul orar 21:00 - 6:00, exceptând zilele de sărbători legale. Astfel, circulația rutieră pe pasaj va fi permisă de sâmbătă, ora 06:00 până luni, ora 21:00”, au anunțat reprezentanții CNAIR.

Potrivit sursei citate, pe perioada închiderii circulației pe timpul nopții, traficul rutier va fi permis doar prin sensurile giratorii amenajate la intersecțiile cu DJ 221B Vădeni (km 1+180) și cu DN 22B (km 4+530) și deviat pe DN 22 către trecere BAC Smârdan -Brăila.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233