dobroge.tv

Live

Tragedie pe litoral. Un profesor în vârstă de doar 33 de ani a murit înecat: '' A știut să fie șef, coleg, prieten și frate!''

Tragedie pe litoral. Un profesor în vârstă de doar 33 de ani a murit înecat: '' A știut să fie șef, coleg, prieten și frate!''
05 iulie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un profesor în vârstă de doar 33 de ani şi-a pierdut viaţa în timp ce se afla în concediu pe litoral. Profesorul Sorin Daniel Faur, directorul Școlii Gimnaziale Nr. 12 din localitatea Măguri, Lugoj, a fost găsit mort, marți dimineața, în zona portului din Mangalia.

„Polițiștii de la Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime – Postul de Poliţie Transporturi Navale Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că a fost găsit cadavrul unui bărbat, posibil înecat. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 33 de ani. Echipajul de pe ambulanţă a declarat decesul acestuia. În urma examinării exterioare a cadavrului, nu au fost constatate urme vizibile de violenţă. Cadavrul a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.Poliţiştii efectuează cercetări într-un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a transmis IPJ Constanţa.

Pe reţelele de socializare, totţi cei care l-au cunoscut şi apreciat au transmis mesaje de condoleanţe.

"Cu durere în suflet ne despărțim de Domnul Prof. Dr. Directorul Faur Sorin- Daniel! Dumnezeu să vă odihnească în pace în Slava Lui! A știut să fie șef, coleg, prieten și frate!", "Aceste cuvinte le spun cu durere în suflet, îmi pare foarte rău ce sa întâmplat cu Domn profesor. Sorin-Daniel Faur nu trebuia se împlete asta cu Profesorul nostru drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Amin", au transmis apropiaţii.

Şi Inspectoratul Școlar Județean Timiș a transmis un mesaj: „Comunitatea noastră școlară este mai săracă prin decesul directorului Școlii Gimnaziale nr. 12, sat Măguri, mun. Lugoj, prof. dr. Sorin Daniel Faur, la doar 33 de ani. Dumnezeu să-l odihnească”.

„Astăzi am aflat cu tristete și profund regret că timpul s-a scurs prea devreme pentru colegul nostru, prof. dr. Sorin-Daniel Faur, un om deosebit, un profesor eminent. Suntem cu sufletul alături de familia îndurerată. Drum lin în împărăția cea fără de sfârșit!”, a transmis și Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu” din Lugoj.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233