dobroge.tv

Live

(P) Sfaturi esențiale dacă ești amator de pariuri sportive

(P) Sfaturi esențiale dacă ești amator de pariuri sportive
30 iunie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Pariurile sportive pot provoca un nivel de satisfacție și plăcere foarte ridicat. Nu contează domeniul sportiv pe care îl preferi atunci când pariezi și nici valoarea pariului. Experiența va fi la fel de interesantă. Pariurile sunt foarte diverse la ora actuală și poți alege să joci pe clasicele fotbal, baschet, handbal, tenis sau pe sporturi mai nișate cum ar esports, curse de câini, cricket etc.

Ceea ce trebuie să ai în mereu minte este că pariurile sportive deși sunt amuzante și plăcute, nu sunt o modalitate fiabilă de a câștiga bani în mod regulat. În plus, nu există nicio garanție că și cele mai „sigure” pariuri vor fi întotdeauna în favoarea ta. De exemplu, chiar dacă ești sigur că vei câștiga cu cota 2, trebuie să ai o doză de îndoială pentru că și pariurile fac parte din categoria jocurilor și activităților bazate pe noroc. Nu este de ajuns să cunoști toate informațiile posibile despre echipa sau jucătorul pe care ai pariat și nici să fii specialist în pariuri atâta timp cât există și variabila “noroc”.

Pentru a te bucura de o experiență frumoasă atunci când pariezi pe evenimente sportive, există câteva lucruri pe care le poți face și altele pe care trebuie să le eviți. Orice parior sportiv experimentat îți va spune următoarele lucruri:

Cercetează înainte de a paria pe un joc

Pariurile sportive sunt una dintre puținele activități de jocuri de noroc în care cercetarea, analizele și colectarea de informații pot înclina balanța în favoarea jucătorului. La o simplă căutare pe google vei vedea că există foarte multe articole, recenzii scrise și video, analize care să te ajute să afli cine este cel mai probabil să câștige sau să piardă din competiția pe care vrei să faci pariurile tale. Doar după ce ai adunat suficiente date relevante, te asiguri că pariurile tale sunt plasate exclusiv pe rezultatele care sunt cel probabil să se întâmple.

Acest pas pe care trebuie să îl faci pentru a avea succes este destul de simplu de urmat. Deși îți va consuma destul de mult timp să te ocupi de o cercetare deplină, este important să o faci pentru că a irosi bani pe pariuri nesănătoase nu este deloc o formulă pentru a avea succes.

Poate fi interesant să susții echipa sau jucătorul defavorizat, dar bugetul tău va fi afectat negativ de astfel de decizii. Este foarte rar să câștige echipa sau jucătorul care nu este favorit/ă pentru victorie.

Nu paria pe bază emoțională

Atunci când ești superfanul unei echipe sau al unui sportiv, ești implicat emoțional în toate competițiile la care participă și ești dispus să faci multe lucruri (unele poate nebunești) pentru a-i susține. Totul este frumos și admirabil atâta timp cât nu faci lucruri necugetate și la capitolul pariuri.

Dacă echipa ta preferată se confruntă cu o echipă superioară și nu are nici o șansă să câștige, ar fi total deplasat și irațional să pariezi pe echipa ta favorită. Deși instinctiv ești tentat să pariezi pe favoriții tăi, este indicat să faci exact opusul dacă adversarul este mai puternic și are șanse reale să câștige meciul. A paria pe echipa preferată care nu are nici o șansă la victorie este o risipă inutilă de bani.

Revendică bonusurile agențiilor și cazinourilor

Când începi să faci pariuri, orientează-te spre cazinourile și agențiile de pariuri de prestigiu, care au un renume bun pe piață. Nu colabora cu site-uri și agenții necunoscute și nelicențiate pentru că s-ar putea să te alegi cu neplăceri.

De îndată ce te vei înscrie într-un cazinou online, vei primi bonusuri care mai de care mai atractive. În general, bonusurile de bun venit sunt cele mai bune și cele mai căutate. Este bine să profiți de toate ofertele posibile, mai ales dacă inclus și pariuri gratuite și rambursarea pierderilor.

Chiar dacă îți place cum merg lucrurile la agenția/cazinoul la care joci, este bine să încerci și alte colaborări care ulterior se pot dovedi mai bune.

Orice site sau agenție vei alege, asigură-te că înainte să revendici bonusurile consulți cu atenție termenii și condițiile. Și ia în calcul că orice pare prea frumos pentru a fi adevărat, cel mai probabil, este așa.

Gestionează-ți bugetul

Dacă vrei să profiți la maximum de experiența pariurilor sportive, o bună gestionare a bankroll-ului este esențială.

Practic, după ce ai stabilit clar câți bani îți permiți să cheltuiești într-o lună (sau o săptămână, depinde cum îți este mai ușor să faci bugetarea) pentru pariuri sportive, nu depășești niciodată, sub nicio formă acea limită.

Bugetul stabilit trebuie să fie o sumă de bani pe care îți permiți lejer să o pierzi, fără să îți afecteze negativ stilul de viață.

Ține evidența pariurilor

Pe lângă gestionarea precisă a banilor destinați pentru pariuri, este recomandat să și ții o evidență a pariurilor pe care le faci. Acest sfat vine din partea pariorilor experimentați.

Folosești un simplu tabel online sau pe hârtie pentru a-ți înregistra câștigurile, pierderile și alte elemente pe care le consideri importante. Încet, dar sigur, vei construi o resursă neprețuită care te va ajuta să iei decizii mai sigure și mai raționale în viitor.

Cu ajutorul tabelului de evidență a pariurilor, vei avea o indicație clară asupra sumelor cheltuite și vei vedea dacă îți poți permite cu adevărat să continui activitatea de pariuri sportive.

Concluzie

Dacă vei pune în aplicare toate sfaturile pariorilor experimentați vei putea să te bucuri de o activitate plăcută și distractivă. Dacă observi că nu poți să te menții în limitele financiare pe care ți le impui sau dacă pariezi emoțional, este cazul să iei o pauză de la această activitate. Și dacă nu poți gestiona singur problema, atunci trebuie să ceri ajutor de specialitate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233