dobroge.tv

Live

Șase bărbați și o femeie, arestați după perchezițiile de la Lumina

Șase bărbați și o femeie, arestați după perchezițiile de la Lumina
15 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Șapte persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, în urma unor percheziții domiciliare, care au avut loc în localitatea Lumina, într-un dosar de proxenetism. Este vorba despre o femeie, Anișoara Petre, și șase bărbați: Adi Florin Toma, Marcel Vasile Petre, Constantin Cosmin Petre, Aurel Petre, Dumitru Claudiu Petre și Ionuț Cristi Petre, ultimii doi fiind arestați în lipsă.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa privind arestarea preventivă a inculpaților T. A. F., P. M. V., P. C. C., P. A., P. A., P. D. C. și P. I. C. În baza art.226 C.p.p. cu referire la art.223 alin.2 si 202 alin.1 Cod pr.penală dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.10.2020 până la data de 11.11.2020 inclusiv, fa?ă de inculpaţii: 1. T. A. F., 2. P M V, 3. P C C, 4. P A, 5. P A, . În baza art.226 C.p.p. cu referire la art.223 alin.2 si 202 alin.1 Cod pr.penală dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă, față de inculpaţii: P D C,; P.I.C.”, potrivit minutei judecătorești.

Amintim că la data de 12 octombrie 2020, polițiști Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu sprijinul I.J.J. Constanța, au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Lumina, într-un dosar penal de proxenetism.

La percheziții, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, mai multe bunuri, printre care două autoturisme, un pistol air-soft, telefoane mobile, dispozitive electronice, precum și alte înscrisuri de interes pentru cauză. 

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233