dobroge.tv

Live

Postare revoltătoare a primarului Brăilei: „Victorie! Fără mască în Brăila!”

Postare revoltătoare a primarului Brăilei: „Victorie! Fără mască în Brăila!”
15 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Primarul reales al Brăilei, Marian Dragomir, și-a exprimat joi, 15 octombrie, printr-o postare pe rețeaua sa de socializare, nemulțumirea față de purtarea obligatorie a măștii. Titlul postării este „Victorie! Fără mască în Brăila, o poartă doar cine vrea”. Bărbatul a mai avut astfel de nemulțumiri față de mesajele autorităților și zilele trecute.

Marian Dragomir citează hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgentă în care se arată că, în Brăila, deoarece sunt sub 3 cazuri la 1.000 de locuitori, masca trebuie purtată doar în: pieţe, târguri, zone de aşteptare (staţii de autobuz, peroane şi altele asemenea), faleza, zone în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje, exteriorul obiectivelor turistice, zonele pietonale comerciale, proximitatea instituţiilor de învăţământ până la o distanţă de 50 m de intrarea în perimetrul şcolii, menționează Digi24.

„Când vă plimbați în Parcul Monument, Gradina Mare sau oriunde în Brăila, cu excepția locațiilor enumerate anterior, masca nu este obligatorie, dar cei care doresc o pot purta. Acum, fiecare are dreptul de a decide!!! Persoane mai temătoare spun… dar dacă nu purtăm masca o să crească cazurile. Eu îi întreb, cu tot respectul - garantează cineva că dacă purtăm masca nu ne infectam? Există un studiu oficial? Personalul D.S.P. Brăila a purtat mască, a respectat regulile… și totuși s-a infectat!!!”, a completat primarul Brăilei.

„Unii mi-au spus - Au trecut alegerile, ești 4 ani primar… stai liniștit… nu te pune contra curentului... Am spus odată – DECÂT O VIAȚĂ SLUGĂ, MAI BINE 4 ANI VULTUR!!! Nu sunt „vultur”, este doar un proverb românesc adaptat. O să rămân mereu același om sincer și nu ma voi vinde pentru un post sau interes personal”, a mai scris el.

VICTORIE !!! FĂRĂ MASCĂ ÎN BRĂILA !!! O poartă doar cine vrea !!! 1. O să respect întotdeauna legea, chiar și atunci...

Publicată de Dragomir Viorel Marian pe Miercuri, 14 octombrie 2020


Sursă foto: Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233