dobroge.tv

Live

Părinţi distruşi de durere după ce şi-au luat copila de la morgă şi se pregătesc de înmormântare. ''Melis, eroul nostru, îngerul nostru, ai fost o lumină blândă''. Criminalul a fost audiat: ''A spus că-i pare rău pentru fată...''

Părinţi distruşi de durere după ce şi-au luat copila de la morgă şi se pregătesc de înmormântare. ''Melis, eroul nostru, îngerul nostru, ai fost o lumină blândă''. Criminalul a fost audiat: ''A spus că-i pare rău pentru fată...''
28 iunie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Crima de Grădina Botanică din Craiova a şocat întreaga ţară. Astăi, trupul neînsuflețit al fetei ucise a fost ridicat de părinți de la morga Spitalului Filantropia. Melis L. a fost dusă la o capelă din centrul orașului și urmează să fie înmormântată joi, 29 iunie 2023, în jurul orei 12.00.

„În urma tragicului eveniment petrecut ieri, în Grădina Botanică, îngerașul nostru scump se află, din această după-amiază, la Capela Bisericii Sf. Spiridon (în spatele Farmaciei 3F). Melis, eroul nostru, ai fost o lumină blândă în viețile noastre, un înger care ne-a adus bucurie și iubire necondiționată. Îți vom purta amintirea în inimile noastre mereu!Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău prețios!“,a postat mama lui Melis pe pagina sa de Facebook.

Emanuel are nevoie de sânge

Emanuel, tânărul de 19 ani care era împreună cu Melis în Grădina Botanică când au fost atacați de M.A.F. (elevul de 17 ani de la Colegiul Național Militar Tudor Vladimirescu din Craiova), este internat în continuare în secția ATI, la Spitalul de Urgență.

Tânărul a ajuns la spital cu multiple plăgi înjunghiate la nivelul zonei cervicale, torace și abdomen şi a pierdut peste 4 litri de sânge.

„Emanuel, absolvent al Colegiului National "Carol l", promoția 2022 (clasa a XII a A, mate info, bilingv-engleza) are nevoie de ajutorul nostru!Din nefericire, el este victima incidentului din Gradina Botanica, de marți, 27.06.2023 si este internat la ATI, Spitalul Județean nr. 1! Cei care pot dona sânge, indiferent de grupa sanguina, sunt rugați să meargă la Spitalul nr.1 și să specifice numele *BĂDICĂ EMANUEL! Vă mulțumim!", au transmis elevii pe paginile lor de socializare

"Îmi pare rău pentru fată, dar pentru băiat mai puțin"

Adolescentul de 17 ani care a comis crima din Grădina Botanică a fost condus miercuri în fața magistraților de la Tribunalul Dolj. Audierea a durat o oră, iar elevul și-a recunoscut fapta și în fața acestora. Pe numele său a fost emis mandatul de arestare pentru următoarele 30 de zile pentru omor și tentativă de omor.

Avocatul elevului, Florin Ciocoiu, a povestit cum a ajuns clientul său să comită crima. Venise în Craiova din Calopăr, comuna unde tatăl său este polițist și unde locuiește împreună cu familia. S-a plimbat prin centrul orașului, apoi a ajuns în Grădina Botanică unde i-a văzut pe Meliss și Emi plimbându-se.

"A spus că nu-i cunoștea pe cei doi. De trei ori l-am întrebat, și eu și doamna procuror. A zis că nu-i cunoștea. A trecut pe lângă ei, s-a uitat la fată insistent, fata s-a uitat la el, iar celălalt băiat care era cu fata i-a reproșat de ce o privește așa, i-a dat doi pumni în falcă și-n stomac. Clientul meu a avut atunci un exces de furie, a deschis rucsacul, a scos mănușile și cuțitul. S-a dus după băiat, l-a doborât, l-a înjunghiat, după aceea s-a dus după fată pentru că îi era frică să nu spună ce a văzut. Asta a fost motivația lui. Și-a pus masca și a fugit spre ieșirea din spate a Grădinii Botanice",a declarat avocatul Florin Ciocoiu.

Întrebat de procuror de ce avea o macetă în rucsac, elevul a spus că ar fi "uitat-o" acolo de un an de zile.

"L-am întrebat dacă are vreo remușcare. A spus că-i pare rău pentru fată. Eu am rămas puțin blocat. Și doamna procuror, și eu... și l-am întrebat pentru băiat nu ai nicio remușcare? A spus da, îmi pare rău și pentru el, dar mai puțin pentru că puteam să găsesc altă soluție să rezolv conflictul", a declarat avocatul adolescentului.

Florin Ciocoiu a mai precizat că este prea devreme să se vorbească în acest moment despre pedeapsa pe care o riscă elevul. "Este prematur. Poate să ia și 3 ani, și 5 ani, 7 sau 10 ani. Este minor, a mers pe recunoașterea faptei, a denaturat, este adevărat un pic adevărul, dar a recunoscut fapta. Sunt mai multe probleme pe care trebuie să le dezbată anchetatorii. Vom vedea", a mai spus avocatul.

Sursă: adevarul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233