dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Un muncitor a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc

CONSTANȚA. Un muncitor a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc
15 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un muncitor a căzut miercuri, 14 octombrie, de la etajul trei al unui bloc în construcție din Mamaia Sat. În aceeași zi, în jurul orei 17.00, a fost declarat decesul. Este vorba de un tânăr de 32 de ani, din localitatea Sibioara.

Autoritățile au fost sesizate în jurul orei 14.30, pentru a interveni în cazul unui tânăr căzut de la înălțime în Mamaia Sat. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, care au preluat muncitorul respectiv. Acesta era conștient și cooperant, în momentul preluării de către medici. A fost transportat la Spitalul Județean, unde, din păcate, a murit câteva ore mai târziu, menționează Focuspress.

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) au fost sesizați și au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului. De asemenea, și Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Este vorba despre un bărbat de 32 de ani, angajat ca muncitor necalificat. A căzut de la etajul 3 al unui imobil, de pe schelă. Inspectorii ITM urmează a face cercetări privind acest accident nefericit, dacă s-a făcut instructajul privind securitatea în muncă, dacă a fost instruit corespunzător privind activitatea pe care o desfășura, dacă a primit echipamentele de protecție specifice. Se vor audia inclusiv martorii, colegii și administratorul firmei”, a declarat Eugen Bola, inspectorul-șef al ITM Constanța, menționează sursa citată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233