dobroge.tv

Live

S-au afișat rezultatele la Evaluarea Națională. Județul Constanța are 16 elevi de nota 10!

S-au afișat rezultatele la Evaluarea Națională. Județul Constanța are 16 elevi de nota 10!
28 iunie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Rezultatele de la Evaluarea Naţională 2023 au fost publicate, în format anonimizat, pe evaluare.edu.ro. Astfel, pe pagina online dedicată rezultatelor de la Evaluare Naţională 2022 apar coduri în dreptul cărora vor fi afişate notele şi mediile. Fiecare candidat de la Evaluarea Naţională a primit anterior afişării rezultatelor codul specific.

Fiecare elev trebuie să introducă codul primit de la școală pentru a vedea notele pe care le-a obținut la probe. Tabelul de pe edu.ro conține „codul candidatului”, „școala de proveniență”,„nota”, nota de la „contestație” și „nota finală”. La final este „media la Evaluarea Națională”.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2023 CONSTANȚA

În județul Constanța au fost obținute 16 medii de 10. Este vorba despre patru elevi de la Colegiul Național Mircea cel Bătrân Constanța, trei de la Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Vitează” Constanța, doi de la Liceul Teoretic „Ovidius” Constanța, doi de la Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu” Constanța, unul de la Liceul Teoretic „Traian” Constanța, unul de la Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu” Constanța, unul de la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” Constanța, unul de la Școala Gimnazială „Viceamiral Ioan Murgescu Valu lui Traian și unul de la Școala Gimnazială „Adrian V. Rădulescu” Murfatlar.

Contestaţiile pot fi depuse la centrele de examen sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 28 iunie (în intervalul orar 16:00 - 19:00) şi 29 iunie (în intervalul orar 8:00 - 12:00).

Candidaţii care depun sau transmit contestaţiile completează, semnează şi depun/transmit şi o declaraţie-tip în care se menţionează că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Documentele sunt semnate şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai candidaţilor minori.

Rezultatele finale vor fi afişate marţi, 4 iulie.


Sursă foto: playtech.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233