dobroge.tv

Live

RAJA Constanța continuă investițiile și pe parte de digitalizare

23 iunie 2023
Publicitate

RAJA SA Constanța continuă investițiile și pe parte de digitalizare. În acest sens a fost întocmit un proiect, iar contractul de finanțare a fost semnat în luna aprilie. Acesta are o valoare de peste două milioane 300 de mii de euro și face parte din Programul Operațional Infrastructură Mare.

Concret, conducerea companiei vrea să digitalizeze sistemul de management al activității operaționale prin gestionarea în timp real a echipamentelor și a resurselor materiale. De asemenea, dorește să integreze fluxurile de lucru, precum și să îmbunătățească transferul de date între diferite compartimente.

Pe parte de relații clienți se vor aduce modificări importante pe modulul Dispecerizare și Call-Center, prin conectarea tuturor proceselor de raportare incidente și call-center la un singur panou de administrare. Noul sistem va permite automatizarea unui număr mare de operațiuni, din diferite departamente, care ajută la eficientizarea fluxurilor de lucru. Oportunitatea accesării de fonduri comunitare pentru informatizare a fost lansată de Comisia Europeană.

În acest moment RAJA asigură serviciile de alimentare cu apă și canalizare în peste 160 de localități, răspândite pe teritoriul a șapte județe.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233