dobroge.tv

Live

Gest macabru al unui adolescent: și-a făcut selfie cu o femeie care s-a spânzurat lângă un bloc

15 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Gestul unui tânăr din Piatra Neamț a revoltat întreaga ţară. Băiatul şi-a făcut un selfie alături de o femeie care se spânzurase lângă un bloc.  Femeia a fost salvată la timp, dar este în stare gravă la spital.

Potrivit gandul.ro, femeia ar fi fost om al străzii, care a decis să-şi pună capăt zilelor de un copac din fața unui bloc, din cartierul Dărmănești. Tânărul a imortalizat imediat momentul în care femeia s-a spânzurat, făcându-și un selfie în care indica și semnul „OK", în loc să îi sară în ajutor femeii sau să sune la 112. Femeia a fost salvată la timp, dar este în stare gravă la spital.

Potrivit sursei citate, mama băiatului a sărit în apărarea fiului său minor, negând faptul că acesta nu ar fi vrut să o ajute pe femeie.

Femeia s-a spânzurat duminică, 11 septembrie, în jurul orei 16:30, chiar în fața unui bloc din Piatra Neamț, în cartierul Dărmănești. Aceasta a fost salvată la fața locului de un echipaj SAJ Neamț, care a reușit să o resusciteze pe femeie, după care au transportat-o la spital, aceasta fiind în stare gravă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233