dobroge.tv

Live

Ministrul Transporturilor, în vizită la podul suspendat care va lega Brăila şi Tulcea: În 6 iulie se va da drumul la trafic

Ministrul Transporturilor, în vizită la podul suspendat care va lega Brăila şi Tulcea: În 6 iulie se va da drumul la trafic
23 iunie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost să viziteze podul suspendat care va lega Brăila si Tulcea- Într-o conferinţă de presă susţinută la faţa locului, ministrul a anunţat că în data de 6 iulie vor putea să dea în circulaţie pe varianta Măcin iar până la sfârşitul anului va trebui dată în circulaţie şi varianta Jijila. 

”În 6 iulie vom putea să dăm în circulaţie pe varianta Măcin, am fost şi până acolo, lucrările sunt în proporţie de aproximativ sută la sută finalizate, mai sunt câteva lucruri de pus la punct. Până la sfârşitul anului va trebui dată în circulaţie şi varianta Jijila şi se va termina şi aceasta, dar următoarele săptămâni după darea în circulaţie vor trebui demontate aceste macarale mari.

Cred că este decizia corectă de a lăsa deschisă circulaţia tot weekendul, fără niciun fel de întrerupere, pentru că şi noi credem că va fi cea mai circulată perioadă şi de asemenea de dimineaţă de la 6.00 până seara la 8.00 – 9.00 să fie deschisă circulaţia, urmând ca pe timpul nopţii să poată să facă aceste lucrări de demontare, aceste lucrări neputând fi făcute sub trafic pentru că ar pune în pericol viaţa celor care folosesc podul”.

Din 6 iulie se va da drumul la circulaţie. Orice zi câştigată până atunci pe care constructorul o va folosi, sigur şi pentru lucrările acestea simple dar şi pentru demontare, care nu sunt simple şi nu pot fi efectuate sub trafic, am ales soluţia corectă, să folosim acest pod o mare parte a zilei şi o mare parte din lucrări să fie noaptea, iar în weekend să fie circulaţie 24 din 24 (..) În 6 iulie se va da drumul la trafic, e o dată pe care şi-a asumat-o toată lumea şi vom fi în 6 iulie aici, astfel încât să marcă acest moment. O perioadă bună, va fi fără taxare circulaţia pe Podul de la Brăila", a explicat Grindeanu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233