dobroge.tv

Live

Notele elevilor ar putea fi trecute doar online, în anul școlar viitor, dacă unitățile de învățământ se înscriu în rețeaua de unități – pilot

22 iunie 2023
Publicitate

Notele elevilor ar putea fi trecute în anul școlar viitor doar online. Însă, doar cu o condiție: ca unitatea de învățământ să se înscrie în rețeaua de unități – pilot ce va fi aprobată prin Ordin al Ministrului Educației până la data de 31 august 2023.

Școlile sau liceele care decid să participe la acest program trebuie să trimită intenția lor către reprezentantul legal al unității de învățământ către Inspectoratul Școlar Județean Constanța până cel târziu la data de 10 iulie 2023. Cele care se vor înscrie în proiect nu mai trebuie să folosească cataloagelor în format tipărit, iar formularele electronice vor fi tipărite și arhivate doar la finalul anului școlar.

Unităților de învățământ de stat din rețeaua de unități-pilot le este interzisă solicitarea achitării acestor servicii de către elevi sau de către reprezentanții legali ai acestora. Pot fi folosite sume din finanțarea complementară, din proiecte cu finanțare externă, prin finanțări specifice ale autorităților publice locale, sponsorizări sau donații etc.

Școlile și liceele care, în anul școlar 2022 – 2023, au fost unități-pilot pentru implementarea catalogului electronic și doresc continuarea utilizării acestuia vor redepune solicitarea de înscriere.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233