dobroge.tv

Live

''A omorât doi tineri nevinovaţi''. Larisa şi Casian au murit împreună după ce conducătorul unui buldoexcavator a făcut o manevră bruscă. ''Drum bun, tineri frumoşi''

''A omorât doi tineri nevinovaţi''. Larisa şi Casian au murit împreună după ce conducătorul unui buldoexcavator a făcut o manevră bruscă. ''Drum bun, tineri frumoşi''
21 iunie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Doi tineri îndrăgostiţi, de 20 şi 17 ani, au murit împreună în urma unui accident cumplit ce a avut loc marți după-amiază, în municipiul Brad, judeţul Hunedoara. Tragedia s-a produs după ce conducătorul unui autoexcavator nu ar fi acordat prioritate de trecere motocicletei, iar, în urma impactului inevitabil dintre cele două vehicule, motociclistul, de 20 de ani, şi pasagera, de 17 ani, au fost aruncaţi zeci de metri, pe asfalt. Băiatul a murit pe loc, iar fata la spital.

Echipele medicale ale ISU Hunedoara, ajunse la locul accidentului rutier, au găsit aici un tânăr de 20 de ani, care decedase în urma impactului, și o adolescentă de 17 ani, în stare gravă.

„Pompierii Secției Brad au intervenit cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, la un accident rutier produs în municipiul Brad, pe strada Avram Iancu. În sprijin, a fost alocat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara. La sosirea echipajelor operative la fața locului, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate o motocicletă cu doi pasageri și un buldoexcavator. Din nefericire, conducătorul motociclete a fost găsit decedat, iar cealaltă persoană, o tânără în vârstă de 17 ani, prezenta multiple traumatisme, fiind transportată în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Brad, de către echipajul de prim ajutor”, a informat Roxana Mateuț, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Pasagera de pe motocicletă a fost adusă la spital în stare de comă profundă și cu un traumatism cranian grav. Nu a mai putut fi salvată de medici.

Primele cercetări efectuate de polițiștii arată că șoferul buldoexcavatorului nu ar fi acordat prioritate de trecere motocicletei. Potrivit observatornews.ro, accidentul s-a petrecut pe strada Avram Iancu. Motociclistul circula dinspre Brad spre Oradea, iar, conducătorul buldoexcavatorului venea din sens opus. Numai că, cel din urmă, un bărbat de 61 de ani, a virat brusc la stânga, pentru a intra într-o parcare, chiar prin faţa motociclistului, impactul dintre cele două vehicule fiind inevitabil.

„Tânărul, din municipiul Brad, în timp ce conducea o motocicletă pe strada Avram Iancu, din Brad, din direcția Brad – Oradea, a intrat în coliziune cu un utilaj industrial, buldoexcavator, care circula din sens opus și care ar fi schimbat direcția de mers prin viraj la stânga, pentru a pătrunde într-o incintă, fără să acorde prioritate de trecere motocicletei. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Pe reţelele de socializare, curg sute de mesaje de condonleanţe pentru familiile celor doi tineri. ''A omorât doi tineri nevinovaţi'', ''Drum bun tineri frumoşi'', "Dumnezeu să-i odihnească în pace și pe voi sa vă întărească și sa va mângâie!", "Condoleante, Dumnezeu sa va intareasca pentru acceasta nenorocire",  "Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei doi ingeri !" "Sincere condoleanțe, Dumnezeu să vă dea putere să puteți depăși această mare nenorocire!", "Condoleanțe Dumnezeu să vă întărească inimile sfâșiate de durere", sunt câteva dintre mesaje.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233