dobroge.tv

Live

A vrut să se omoare, s-a urcat la volanul maşinii şi a intrat pe contrasens. A băgat în pământ şi un tânăr de 23 de ani – Mihai este plâns de familie şi prieteni. ''Mult prea devreme''

A vrut să se omoare, s-a urcat la volanul maşinii şi a intrat pe contrasens. A băgat în pământ şi un tânăr de 23 de ani  – Mihai este plâns de familie şi prieteni. ''Mult prea devreme''
19 iunie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Doi bărbaţi şi-au pierdut ieri viaţa în urma unui accident cumplit pe un drum judeţean din Prahova, după ce un şofer a intrat pe contrasens iar maşina sa a izbit violent un autoturism. Detaliile care apar în urma acestui accident sunt revoltătoare. Accidentul ar fi fost provocat intenţionat de un bărbat de 43 de ani care era căutat de poliţie, fiind cercetat pentru violarea unei fete de 13 ani. Un alt tânăr, de 19 ani, pasager, a ajuns în stare gravă la spital.

Mihai B. (23 de ani) este una dintre cele două persoane care și-au pierdut viața în accidentul rutier petrecut, duminică, în dreptul localității Poienarii Burchii, din județul Prahova.

Colegii de partid ai victimei au postat un mesaj pe reţelele de socializare. „Cu profundă durere și un mare regret doresc a vă aduce la cunoștință, faptul că astăzi 18.06.2023 am pierdut în urma unui grav accident rutier, un prieten, un adevărat liberal, un coleg și membru în Filiala Forța Dreptei Prahova și Organizația Locală Șirna, la vârsta de doar 23 de ani! Mihai Bercar, s-a stins din viață, urcând spre ceruri, mult prea devreme”, scriu cei de la Forța Dreptei-Sirna pe Facebook.

Din primele date de la faţa locului a reieşit că un bărbat în vârstă de 43 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101A, din direcţia Poienarii Burchii către Şirna, la un moment dat ar fi pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani. În urma impactului extrem de puternic, ambii şoferi au decedat, iar un pasager de 19 ani a fost preluat de elicopterul SMURD, a precizat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Potrivit unor surse judiciare citate de adevarul.ro, bărbatul de 43 de ani era căutat de poliţiştii din Dâmboviţa, în condiţiile în care era cercetat pentru violarea unei fete de 13 ani.Anterior accidentului, bărbatul ar fi transmis familei sale mesaje în care şi-ar fi anunţat intenţia de a se sinucide, arată sursele menţionate.

Dosarul a fost deschis după ce, în ziua de 16 iunie, o femeie, din Ploieşti a sesizat poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Butimanu din Dâmboviţa despre faptul că fiica sa, în vârstă de 13 ani, a fost violată, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai Poliţiei.

Conform sursei citate, bărbatul era căutat de poliţişti pentru desfăşurarea activităţilor prevăzute de Codul de procedură penală. Martorii la accident susţin că în momentul producerii accidentului bărbatul era urmărit de o autospecială a Poliţiei.

Sursă foto: antena3.ro/Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233