dobroge.tv

Live

Mireasă testată pozitiv cu COVID-19 după ce a avut peste 350 de invitați la nuntă

Mireasă testată pozitiv cu COVID-19 după ce a avut peste 350 de invitați la nuntă
14 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Mireasă testată pozitiv cu COVID-19 după ce a avut nuntă de peste 350 de persoane, sâmbătă, într-o sală de evenimente din Oradea. Petrecerea a fost oprită de polițiștii ce se aflau în control, după ce tatăl mirelui, fostul adjunct al Poliţiei Bihor, Eugen Boc, ar fi prezentat o listă incomplete de invitați.

Polițiștii au legitimat toate cele 356 de persoane ce se aflau în incinta localului, scancționându-l în final pe patronul sălii de evenimente cu o amendă de 15.000 lei pentru încălcarea măsurilor de prevenire a îmbolnăvirii cu COVID-19.

Ulterior, atât reprezentanţii Poliţiei Bihor cât şi cei ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au anunţat că s-a deschis un dosar penal în caz pentru zădărnicirea combaterii bolilor, organizatorii fiind acuzaţi că nu au respectat măsurile de prevenire a COVID-19, care permit prezenţa a maxim 150 de persoane la evenimente private, 50 în spaţii închise şi 100 în spaţii deschise, menționează Adevărul.ro.

Cei doi soți s-au testat luni pentru că intenţionau să plece în luna de miere, iar rezultatul în cazul femeii a fost pozitiv. Iniţial, în cadrul anchetei epidemiologice declanşate în caz, tânăra a declarant că singurul contact direct a fost soțul ei. Însă, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică au aflat ulterior că aceasta a avut nunta sâmbătă, motiv pentru care au reluat procedura, solicitând toată lista cu cele 356 de persoane care au participat la eveniment.

Șefa Direcţiei de Sănătate Publică Bihor, Daniela Rahotă, afirmă că toate persoanele care au participat la eveniment vor primi la domiciliu decizia prin care sunt obligate să intre în carantină pentru o perioadă de 14 zile.

În ziua a 8-a, au posibilitatea să se testeze şi, dacă rezultatul este negativ, din ziua 9 vor putea ieşi din carantină”, a declarat Rahotă pentru Adevărul.

Tânăra a fost evaluată medical şi primeşte tratament la domiciliu.


Sursă foto: Wedding wire

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233