dobroge.tv

Live

Locuitorii din localitatea Castelu și din cartierul Partizanu din Medgidia rămân mâine fără apă timp de opt ore

06 iunie 2023
Publicitate

Atenție, se oprește apa în localitatea Castelu și în Cartierul Partizanu din Medgidia. RAJA va executa lucrări de branșare la sistemul centralizat a conductelor. Acestea vor avea loc miercuri. Abonații nu vor avea apă la robinete timp de opt ore.

Echipele RAJA vor executa lucrări de branșare la sistemul centralizat a conductelor de la nivelul forajelor din Frontul de Captare Medgidia. Furnizarea apei va fi întreruptă miercuri între orele 08:00-16:00.

Afectați de lipsa apei vor fi consumatorii din localitatea Castelu, utilizatorii din Cartierul Partizanu și cei de pe Șos. Constanței din municipiul Medgidia.

RAJA își cere scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigură că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Utilizatorii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investiția face parte din Contractul de lucrări „Sistemul Regional Constanța – Reabilitare sursă Medgidia; Aducțiune Medgidia”. Proiectul are o valoare de aproximativ 180 de milioane lei și este derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233