dobroge.tv

Live

Disperare pe Autostrada Soarelui, în zona podului de la Fetești: apeluri la 112 de la oamenii care stau de mai bine de o oră la coadă. FOTO/VIDEO

01 iunie 2023
Redactia DTV
Publicitate

Aglomerație, cozi kilometrice și nervi întinși la maximum - de asta au parte șoferii care sunt pe Autostrada Soarelui, în drum spre litoral. În zona podului de la Fetești, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste Brațul Borcea, circulația este îngreunată. Traficul se desfășoară pe câte o bandă pe fiecare direcție.

După mai bine de o oră de așteptare, oamenii au ajuns la capătul răbdării. Polițiștii de pe autostradă au declarat pentru reporterul Dobrogea TV aflat la fața locului că au existat apeluri la numărul unic de urgență 112 de la persoane care nu mai suportă să aștepte. De asemenea, sunt mămici care spun că se află cu copiii mici în mașini și nu îi mai pot ține în asemenea căldură.

Reamintim că, începând de astăzi, taxa de pod de la Fetești a fost suspendată, până la cel târziu 31 august, din cauza lucrărilor de consolidare -- detalii aici: Vești bune pentru șoferi! Taxa de pod de la Fauetești a fost suspendată până la finalul verii

Centrul Infotrafic anunță că pe Autostrada A2 sensul București – Constanța: se circulă în coloană în zona Fetești, acolo unde, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste brațul Borcea, traficul se desfășoară pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Pentru perioade limitate de timp, în vederea fluidizării, polițiștii procedează la oprirea circulației pe sensul către Capitală, permițând deplasarea pe două benzi pe sensul către litoral -- detalii aici: ATENȚIE, ȘOFERI! Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui, în zona podului de la Fetești: polițiștii recomandă rute alternative. GALERIE FOTO/VIDEO:

Conducătorii auto sunt sfătuiți să opteze pentru rute alternative pentru Autostrada A2:

  • București – DN 2 – Urziceni – Slobozia – Hârșova - DN 2A Constanța;
  • București – Fundulea - DN 3 – Lehliu-Gară - DN 3A Drajna sau A2 Fetești;
  • București - A2 Drajna – DN 21 Călărași– Ostrov (traversare cu bacul) – Adamclisi – Murfatlar - DN 3 Constanța.


Sursă foto/video: Dobrogea TV

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233