dobroge.tv

Live

''Trezirea...Am uitat să fim oameni''. Alexandru a ales să moară la doar 19 ani, în timp ce ardea ca o torţă, oamenii îşi văd liniştiţi de drum. ''Scoatem telefoanele și filmăm în loc să oferim primul ajutor''

''Trezirea...Am uitat să fim oameni''. Alexandru a ales să moară la doar 19 ani, în timp ce ardea ca o torţă, oamenii îşi văd liniştiţi de drum. ''Scoatem telefoanele și filmăm în loc să oferim primul ajutor''
24 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

O familie din Râmnicu Vâlcea trece prin momente cumplite după ce Alexandru, un tânăr de doar 19 ani, a ales să-şi pună capăt zilelor într-un mod extrem. Alexandru şi-a pus dat foc în apropierea liceului unde a fost elev, în faţa unei case de pariuri. Potrivit observatornews.ro, băiatul ar fi pierdut 3000 de lei la jocurile de noroc, dar familia tânărului a transmis un mesaj pe reţelele de socializare prin care dezminte această informaţie. 

Iamginile suprinse de camerele de supraveghere sunt greu de privit. Alexandru a ars ca o torţă sub privirile trecătorilor care îşi văd liniştiţi de drum. Un martor a sunat în cele din urmă la 112, dar a fost prea târziu. Ajunşi la fața locului, pompierii de la ISU Vâlcea și medicii de la Serviciul de ambulanță, nu au mai putut face nimic.

"Imediat, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă şi o autospecială de intervenție rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenție Râmnicu Vâlcea, precum și o ambulanță aparținând SAJ, cu medic. Pompierii militari au acționat de urgență pentru stingerea incendiului. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la fața locului",au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, cauzele pentru care tânărul a recurs la acest gest extrem.

"Ce s-a întâmplat cu el de când a plecat de acasă în dimineaţa asta nu ştiu. N-a mai răspuns la telefon, nu nimic..A zis: "mami, plec, mă întâlnesc cu nişte băieţi. După aia, mă duc." Că a vorbit la un restaurant pentru un post, dar nu ştiu care restaurant... Un copil care te îmbrăţişa şi te pupa şi pe mâini şi pe cap, ca să aveţi idee ce fel de copil era. Nu juca, domnule, la jocuri! Singurul viciu pe care-l avea era că fuma. În rest nu avea niciun viciu", a povestit mama lui Alexandru pentru observatornews.ro.

"Un copil a avut nevoie de ajutor şi nimeni nu s-a implicat. Oamenii nu intervin din comoditate, din frică. În schimb, scoatem telefonul mobil şi filmăm să putem strânge like-uri", a spus Radu Leca, psiholog, pentru sursa citată.

"Zâmbetul tău a apus astăzi! Vei rămâne in inimile noastre toata viata! Îngerii sa te vegheze,acolo sus!  Nu te vom uita niciodată! Ne-ai distrus! Te iubim sufletul nostru ,frățiorul meu mai mic! Va mulțumim tuturor pt condoleanțe! Pt cei care doresc sa ii aducă un ultim omagiu ,va fi depus la Capela Bisericii Mihail și Gavril(din Goranu) vineri,26 mai la ora 11:00. Înmormântarea va avea loc in aceiași zi la ora 12:00 PS:Va rugam încetați cu speculațiile ! Presa aberează ,nefiind adevărat nimic!"

"Drum lin Alexandru! Zâmbetul tău ne va rămâne în sufletele colegilor și prietenilor celor care te-au cunoscut! Dumnezeu să-l ierte!"

"Drum lin către îngeri copil frumos, ai fost și vei rămâne o ștampilă pe inima noastră Dumnezeu să te odihnească pui drag."

"Rm.Valcea.23 mai intr o zi de marti.zi trista! El este Baiatul. Un copil de 19 ani ani sa hotarat sa isi dea foc. Baiatul era intr-o depresie, asta pentru ca tatal lui a decedat fiind foarte bolnav

Am ajuns sa ne uitam unul la altul.

Nu mai stim sa fim oameni, suntem genul ala de oameni in care scoatem telefoanele și îl filmam pe baiat in loc sa oferim primul ajutor.dupa care ne vedem de drumul nostru

Trezirea ba. Am uitat sa mai fim oameni!

Dumnezeu sa -l ierte. Condoleante familiei!"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233