dobroge.tv

Live

Încă un cutremur în județul Arad: seismul a avut magnitudinea de 4.3

Încă un cutremur în județul Arad: seismul a avut magnitudinea de 4.3
23 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

Un cutremur cu magnitudinea 4.3 s-a produs, marţi seară, în judeţul Arad, la o adâncime de 6,8 kilometri, potrivit Institutului pentru Fizica Pământului

„În ziua de 23.05.2023, 19:15:30 (ora României), s-a produs în Crişana, Arad, un cutremur mediu cu magnitudinea ML 4.1, la adâncimea de 8.7 kilometri”, a anunţat INFP.

Seismul a avut intensitatea V.

Cutremurul s-a produs la 23 de kilometri SE de Arad, 47 de kilometri NE de Timişoara, 75 de kilometri SE de Bekescsaba, 90 de kilometri N de Reşiţa.

Ulterior, informația a fost revizuită. „Cutremurul produs la ora 19.15 în Crişana, judeţul Arad, a avut magnitudinea ML 4.3. El s-a produs la o adâncime de 6.8 kilometri”, menționează sursa citată.

„Până la acest moment, nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 şi nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime. Echipaje operative au fost trimise în teren pentru efectuarea misiunilor de recunoaştere in municipiul şi judeţul Arad”, a transmis ISU Arad.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Timiş au precizat că la Dispeceratul instituţiei nu s-au înregistrat apeluri care să solicite sprijin post-seism.

Remintim că un seism cu magnitudine 4,9 şi unul cu magnitudine 4,3 s-au produs luni seară în Crişana, judeţul Arad. Acestea au fost urmate de alte seisme, cu magnitudini mai mici -- detalii aici: Şase cutremure au avut loc în judeţul Arad, două cu magnitudine peste 4. Oamenii au ieşit în stradă speriaţi: ''S-au zguduit ferestrele şi uşa de la apartament s-a deschis''

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233