dobroge.tv

Live

„Ziua Siguranței Rutiere”, la Constanța: evenimentul a fost dedicat persoanelor care dețin sau doresc să obțină permis de conducere categoriile AM și B1

23 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

Săptămâna Prevenirii Criminalității a continuat, astăzi, la Constanța, cu Campania „Ziua Siguranței Rutiere”. Evenimentul a fost dedicat persoanelor care deja dețin sau doresc să obțină permis de conducere categoriile AM și B1.

Campania „Ziua Siguranței Rutiere”, eveniment de conștientizare și responsabilizare pentru liceeni, este organizată de AIXAM România, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

În cadrul acțiunii de prevenire, desfășurată la Palatul Copiilor din municipiul Constanța, polițiști de la Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității și Serviciul Rutier au desfășurat acțiuni de informare și conștientizare a minorilor care deja dețin sau doresc să obțină permis de conducere categoriile AM și B1.

Discuțiile purtate au avut ca temă siguranța acestora, atât pe stradă, cât și în mediul online, siguranța și conduita preventivă în trafic, dar și răspunderea contravențională și penală.

Totodată, polițiștii le-au vorbit adolescenților despre riscurile la care se expun în cazul în care conduc vehicule, pe drumurile publice, sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.


Sursă foto: IPJ Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233