dobroge.tv

Live

Momente spectaculoase în Piața Ovidiu. Mii de constănțeni sărbătoresc alături de Farul câștigarea titlului. GALERIE FOTO/VIDEO

22 mai 2023
Redactia DTV
Publicitate

După ce au petrecut alături de fani, chiar pe teren, câștigarea primului titlu de campioni din istorie, jucătorii Farului au avut parte aseară de o sărbătoare în toată regula. „Marinarii”, în frunte cu Gheorghe Hagi, au făcut turul orașului într-un autobuz supraetajat, în aplauzele constănțenilor care i-au însoțit pe drumul lor spre Piața Ovidiu. În centrul vechi al orașului, alte câteva mii de suporteri i-au așteptat ca pe niște eroi și împreună au scandat și s-au bucurat de una dintre cele mai importante perfomanțe ale sportului constănțean.

Mii de constănțeni s-au strâns în această seară în Piața Ovidiu pentru a sărbătorii alături de campionii de la Farul Constanța câștigarea titlului. Jucătorii de la Farul Constanța au plecat de la stadionul Farul, la ora 18:45, pe traseul pe strada Soveja, bulevardul Mamaia, Capitol, bulevardul Tomis, Piața Ovidiu.

Adunarea generală a avut loc în parcarea de la stadionul „Gheorghe Hagi”, acolo unde Larie și Alibec au făcut primii pași în fotbalul de performanță în tricoul Farului. Un autobuz supraetajat i-a așteptat pe „marinari”, astfel încât aceștia să poată face de la înălțime turul de onoare al orașului cu ocazia câștigării primului titlu din istoria clubului de la malul mării. Tot aici au venit și câte sute de suporteri, care au ținut să fie alături de favoriții loc în acest moment de sărbătoare. De la stadion, alaiul a pornit spre Piața Ovidiu din Constanța, pe un traseu care să le permită și celorlalți constănțeni să vadă prețiosul trofeul acordat campionilor României.

În momentul în care autocarul cu lotul campionilor a ajuns în Piața Ovidiu, atmosfera a devenit electrizantă. Pe ritmul imnului interpretat de cunoscuta formație constănțeană 3 Sud Est, marinarii au urcat rând pe rând pe scenă în uralele tuturor celor prezenți. Cel mai fierbinte moment s-a consumat în momentul în care căpitanul Ionuț Larie și atacantul Denis Alibec, au ridicat trofeul deasupra capului.

Festivitatea s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii, pe acordurile melodiei We Are The Champions a formației Queen.

Reamintim că Farul Constanța a câștigat seara trecută titlul de campioană după victoria impresionantă contra celor de la FCSB. „Marinarii” au trecut în decursul celor 90 de minute de la agonie la extaz, în condițiile în care în minutul 20 tabela indica 2-0 pentru oaspeți, iar titlul era din ce în ce mai departe.

Pentru Gheorghe Hagi, acesta este cel de-al doilea trofeu cucerit în fotbalul românesc în calitate de antrenor, după succesul cu Viitorul Constanța. Pe de altă parte, pentru Farul, aceasta este cea mai importantă reușită din istoria de peste o sută de ani a clubului. Anterior, în anii 70, „marinarii“ reușiseau să termine campionatul pe locul patru, performanță care n-a mai putut fi egalată de atunci.


Sursă foto: Facebook

Sursă video: Facebook Farul Constanța / Dobrogea TV

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233