dobroge.tv

Live

A început programul „Litoralul pentru toți”. Hotelierii au venit în întâmpinarea turiștilor cu oferte de nerefuzat: „Sunt reduceri de 70-80% față de perioada de vârf de sezon”

22 mai 2023
Publicitate

Peste 40 de hoteluri pun la bătaie 4.000 de locuri de cazare, iar tarifele sunt mai mult decât accesibile. Cel mai ieftin este la un hotel de trei stele din sudul litoralului unde turiștii vor scoate din buzunar doar 57 de lei pe noapte, însă tot mai mulți români preferă unitățile care oferă pe lângă mic dejun și alte facilități. Hotelierii au venit în întâmpinarea lor cu oferte de nerefuzat, iar primele pachete s-au și vândut deja.

„Venim în întâmpinare oaspeților cu minunata ofertă de 88 de lei camera dublă fără mic dejun. Este o oază de liniște tot ce vă doriți ca să vă relaxați”, a declarat Ramona Rasnatovschi, manager hotel 3 stele Mamaia.

„Noi avem o ofertă de Rusalii de 580 de lei pachetul de la minim două nopți, dar dacă se stă mai multe nopți, adică până la patru-cinci nopți, prețul scade și ar fi mai avantajos pentru turiști. Pachetul include micul dejun. S-au schimbat lucrurile la rezervări mult din cauza vremii. Pentru că vremea niciodată.. chiar dacă te uiți pe starea vremii și observi că peste cinci zile este cald, s-au întâmplat surprize. Marea majoritate a turiștilor stau până în ultimul moment”, a declarat Mircea Dobre, manager hotel 3 stele Mamaia.

Exista și hoteluri care oferă și alte facilități, precum masa în diferite regimuri chiar și all inclusive, acces la piscină, loc de joacă pentru copii și chiar parcare proprie. Prețurile prin programul „Litoralul pentru toți“ sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon.

„Tarifele sunt foarte mici în această perioadă, sunt reduceri de 70- 80% față de perioada de vârf de sezon în majoritatea locațiilor. Dacă vorbim de Mamaia hoteluri de 3 stele care pleacă de la 88 de lei pe camera doar pentru cazare. În Venus un hotel de 4 stele în această perioadă Litoralul pentru Toți, înseamnă 150 de lei pe cameră pe noapte, cazare cu mic dejun. La Eforie Nord, la un hotel de 3 stele doar cazare 79 de lei cameră și la all inclusive avem tarife care pleacă de la 379 de lei pe cameră”, a declarat Aurelian Marin, proprietar agenție de turism.

Sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță. Numărul de locuri este limitat și se epuizează foarte repede.

Tarife cu până la 70% mai mici decât în sezon.

40 de unități hoteliere înscrise cu peste 4.000 locuri.

Tarifele pleacă de la:

  • 52 de lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele în Venus (doar cazare)
  • 101 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele în Mamaia
  • 57 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele în celelalte stațiuni din Sud.

Pachet all inclusive - de la 200 de lei/noapte/persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Jupiter.

Programul „Litoralul pentru Toți” se încheie de 18 iunie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233