dobroge.tv

Live

MAE: atenţionare de călătorie pentru Bulgaria

MAE: atenţionare de călătorie pentru Bulgaria
13 octombrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

La granița cu Bulgaria, dinspre Turcia, prin punctul de trecere a frontierei Lesovo (Bulgaria), există riscul formării de coloane mari de autocamioane în perioada octombrie-decembrie, timpii de așteptare ajungând la 72 de ore, atenționează Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Printr-un comunicat, MAE recomandă românilor să se informeze cu privire la aceste posibile întârzieri, să adopte măsuri adecvate în vederea organizării călătoriilor, să aibă asigurate resurse de apă și alimente și să respecte cu strictețe indicațiile și măsurile adoptate de autoritățile bulgare.

Românii pot accesa informații suplimentare, referitoare la regimul vamal, pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe și pe site-ul autorităților vamale bulgare.

Alte informații cu privire la e-vigneta și sistemul e-TOLL – pe site-ul www.bgtoll.bg, cu privire la situația circulației prin punctele de trecere a frontierei bulgare – pe site-ul www.mvr.bg; cu privire la starea vremii – pe site-ul www.weather.bg; cu privire la starea actuală a drumurilor – pe aplicația gratuită LIMA www.lima.api.bg, pe pagina de internet a Agenției „Infrastructura Rutieră" – www.api.bg și la numărul de telefon 070013020, accesibil în regim non-stop.

Cetățenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Sofia: +35929712858 şi +35929733510, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României în Republica Bulgaria: +359879440758.


Sursa foto: Radio România Reșița

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233