dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. În loc să petreacă cu tatăl lui la nuntă, l-a condus astăzi pe ultimul drum. Starea femeii pentru care şi-a dat Nicolae viaţa este tot mai gravă

16 mai 2023
Publicitate

Bărbatul care şi-a pierdut viaţa în accidentul de muncă de la Rafinăria de la Năvodari a fost astăzi înmormântat. Acesta a fost condus pe ultimul drum de rude, colegi şi prieteni. Între timp continuă ancheta Inspetoratului Teritorial de Muncă şi a poliţiei care trebuie să stabilească circumstanțele în care s-a produs accidentul dar și cine se face vinovat de producerea lui. La prima vedere pare o eroare umană însă vă mai dura până când vor fi trase concluziile finale.

Bărbatul urma să devină socru mare peste doar câteva săptămâni. Însă, marți a fost condus pe ultimul drum de către familie, colegi și prieteni. Colegii lui urmează să fie audiați de polițiști și procurori dar și de către inspectorii de muncă.

CONSTANŢA. Nicolae şi-a salvat colega cu preţul vieţii, urma să fie socru mare luna aceasta. Alţi trei copii speră într-o minune pentru ca mama lor să scape de pe patul de spital - au fost deschise mai multe anchete

„Se ridică documente, se verifică procedurile de lucru. Vom face și o serie de măsurători categoric făcute de un laborator autorizat care să confirme o stare de fapt cât mai apropiată de momentul producerii evenimentului”, a spus Marian BECHEANU, inspector șef ITM Constanța.

Anchetatorii susțin că femeia nu avea ce să caute în bazinul în care colegul ei şi a găsit sfârşitul. Chiar şi dacă ar fi identificat o problemă, ar fi trebuit să anunțe, nu să acționeze singură.

„Măsurile vor viza dacă pe parcursul utilizării substanței respective se emanau substanțe toxice care ar fi putut să afecteze starea de sănătate a celor care făceau chestiunea respectivă. Persoana care a intrat în vas s-a intoxicat și atunci trebuie să vedem cu ce s-a intoxicat”, a precizat Marian BECHEANU, inspector șef ITM Constanța.

Se anunță o anchetă destul de dificilă și asta pentru că una dintre victime a decedat iar cealaltă este în stare gravă la spital. Acum, femeia se zbate între viață şi moarte iar medicii de la spital sunt extrem de rezervați în ceea ce priveşte șansele de aupravietuire.

„A fost admisă la Terapie Intensivă însă din păcate în ciuda tratamentului de înaltă competență de care dispune încă de la internare starea acesteia se menține în continuare critică iar evoluția este în agravare”, a declarat Crina KIBEDI, purtător de cuvânt Spitalul Județean Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233